in

Ovako izgledaju ćerke koje je dobila sa 11 godina starijim političarem FOTO

Ovako izgledaju ćerke koje je dobila sa 11 godina starijim političarem FOTO

One se ne eksponiraju u javnosti.

Glumica Jelica Sretenović ostvarila je brojne zapažene uloge u legendarnim ostvarenjima kao što su „Vruć vetar“, „Rad na određeno vreme“, „Tesna koža“, „Bolji život“, „Policajac s Petlovog brda“, „Srećni ljudi“, „Zona Zamfirova“ i drugim.

Glumu je studirala na klasi sa Goricom Popović, Tanjom Bošković i Milanom Štrljićem, između ostalih, u klasi čuvenog profesora Predraga Bajčetića.

Jelica Sretenović Foto: E-Stock/Neniska

Ona je bila najmlađa na klasi, a tokom studija se i udala i rodila ćerku Anu, a nepunih mesec dana nakon porođaja je i diplomirala.

Naime, Jelica se sa samo 19 godina udala za pravnika Miloša Mišu Sretenovića, jednog od osnivača „Univerzitetskog kliničkog centra“.

Miloš je od nje bio stariji 11 godina, a tolika je razlika i između njihove dve ćerke, Ane i Olje.

Ipak, njihova porodična sreća iznenada je prekinuta 1999. godine kada je Miša preminuo, a Jelica ostala udovica sa samo 45 godina.

Njihove ćerke danas žive u Švedskoj i ne bave se javnim poslovima, a Anin sin nosi ime po svom dedi – Miloš. Jelica je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli fotografije svojih najmilijih.

Glumica je jednom prilikom govorila o suprugu, koji je radio u Skupštini grada. Prema njenim rečima, rasla je pored njega, a on je imao razumevanja za njene godine.

„On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret posle svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku, i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan“, ispričala je ona jednom prilikom.

BONUS VIDEO: TOP 5_ najlepših jugoslovenskih glumica