in

OVAKO IZGLEDA SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ: Retko se pojavljuje u javnosti, uživa u srećnom braku

Marija Ristić, sestra Jelene Đoković supruge najboljeg tenisera na svetu, intrigira javnost upravo svojim retkim pojavljivanjem u medijima. Ova lepa brineta, koja je fizički veoma slična svojoj poznatoj sestri, često ostaje u senci, ali ne prestaje da zanima ceo region. 

Srećno udata za Budimira Jovkovića, Marija retko deli zajedničke fotografije sa suprugom, ali njihovi pratioci na društvenim mrežama ističu njihovu skladnu vezu.

Obe sestre preferiraju prirodan izgled, retko koristeći šminku, osim u posebnim prilikama.

Pre nekoliko godina, Marija je podržavala svog zeta Novaka Đokovića sa tribina na US Openu, što je izazvalo interesovanje medija. Takođe, bila je angažovana u fondaciji Novaka Đokovića, ali je kasnije odlučila da se povuče i posveti svom blogu, koji pokriva različite teme poput putovanja i mode. Iako je poslednji tekst objavila 2019. godine, njene fotografije sa putovanja i konja često privlače pažnju na društvenim mrežama.

Van teniskih terena, Marija uživa u srećnom braku i provodi slobodno vreme u aktivnostima kao što je jahanje. Poslednjih vremena, često deli fotografije konja i aktivnosti vezane za jahanje, što sugeriše da je možda pokrenula rekreacioni centar ili školu jahanja zajedno sa suprugom.

Iako preferira privatnost, Mariju prati više od šest hiljada ljudi na Instagramu, dok ona nastavlja da privlači budne oči javnosti svojim diskretnim životom i interesantnim aktivnostima.

 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /