in

Ovako izgleda njen dom daleko od gradske gužve FOTO

Ovako izgleda njen dom daleko od gradske gužve FOTO

Uživa u velelepnom imanju.

Zbog razlike u godinama, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević često izazivaju brojne komentare. Međutim, to njih ne interesuje preterano, već uživaju u zajedničkom domu na Avali koji su s ljubavlju renovirali.

Na ovoj planini nadomak Beograda poznati par je pronašao svoj mir, a dom u kom borave od 2015. godine su s velikom pažnjom opremali i sređivali, ali je ipak malo dominantniji bio uticaj slavne kreatorke.

Verica je sada snimila svoje dvorište i letnjikovac koji je zatvoren sa svih strana.

FOTO: Printscreen/Instagram/verica.rakocevic

Pokazala je veliku terasu koja je, takođe, zatvorena u toku zimskih dana, a popunjena je luksuznim namštajem i ćilimima te je jasno da dizjanerka veliki značaj pridaje tradiciji.

FOTO: Printscreen/Instagram/verica.rakocevic

„Oduvek sam razmišljala da živim negde van grada pošto sam godinama bila u centru. Kada smo Veljko i ja počeli da živim zajedno, prosto su se u to vreme i stvorili svi preduslovi da se ispuni moja želja da živim na periferiji. Gledajući iz ove perspektive i uživajući u ovom spokoju, shvatam da više ne bih mogla da podnesem gradsku gužvu. Iako u centru imam na raspolaganju stan moje kćerke Milene, ne bih mogla da živim tamo. Ne postoji novac zbog koga bih ovo što smo Veljko i ja napravili zamenila za nešto drugo“, ispričala je Verica pre nekoliko godina za Story.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Prodala sam dva stana u centru Beograda da bih platila revije“: Verica Rakočević otkriva koliko je težak bio put od butika do ordena