in

Ovako izgleda luksuzni dom Bojane Rajić FOTO

Ovako izgleda luksuzni dom Bojane Rajić FOTO

Kuća se nalazi u elitnom delu Beograda, a poseduje veliko dvorište i luksuzan najmeštaj.

Bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, manekenka Bojana Rajić već duži niz godina uživa u braku sa Branislavom Đurđevićem.

Ovaj par zajedno sa njenim sinom iz prvog braka, kao i naslednikom koga je dobila sa Đurđevićem, živi u luksuznoj kući na Košutnjaku.

Ona na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije iz doma, te se na njima može videti da dominiraju svetlije nijanse.

Podsetimo, Bojana i Vladimir su se venčali 2009. godine, a dve godine kasnije dobili su sina Lava. Ipak, bračna idila nije dugo potrajala i par se razišao nakon pet godina zajedničkog života.

Njihov razvod medijski je bio propraćen, a dok je manekenka bivšeg supruga optuživala za nasilje, on je tvrdio da mu je Bojana bila neverna.

U medijima se pisalo da je Bojani nakon razvoda pripao stan u centru Beograda, a ona je otkrila o čemu je zapravo reč.

„Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što sin i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da naš sin ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Naš sin redovno viđa oca i boravi kod njega“, napisala je ona tada na Fejsbuku.

Ubrzo posle razvoda je započela vezu sa sadašnjim suprugom, a intimno venčanje je obavljeno u dnevnoj sobi. Za razliku od prvog braka, o ovome se mnogo manje zna, a njen suprug se medijski ne eksponira.

Velelepna vila poseduje veliku dnevnu sobu sa izlaskom u dvorište, a na njenim objavama se najčešće viđaju knjige, kojih ima u svakom ćošku.

BONUS VIDEO: TOP 5 najburnijih razvoda na estradi