in

Ovako izgleda luks imanje Kristine Radenković na Fruškoj Gori

Ovako izgleda luks imanje Kristine Radenković na Fruškoj Gori

Imanje Kristine Radenković ostaviće vas bez daha.

Nije tajna da lepa voditeljka Kristina Radenković najviše voli da provodi vreme sa svojim najmilijima, suprugom Nikolom, ćerkom Tarom i sinom Roganom, pa kad god joj to obaveze dozvole i kada se skladna porodica zasiti gradske gužve, na brzinu spakuju kofere i upute se na ne tako dalek put.

Imanje Kristine Radenković koje se nalazi na obroncima Fruške Gore pravi je raj na zemlji i mesto gde četvoročlana ekipa pronalazi neophodan mir.

Voditeljka koja je često isticala da je „gradski tip“ i da joj više prijaju gužva i vreva velegrada, očito je uz decu promenila stavove, te sada svaki trenutak koristi da uživa u čarima prirode, ali i u dragocenom vremenu provedenim sa majkom koja joj je, ne samo najveća podrška već i životni uzor.

Inače, kuću i imanje Kristine Radenković uredila je upravo njena majka Snježana i svaki pedalj je bajkovit kao stvoren za uživanje.

slagalica

Predivna kuća okružena je ogromnim dvorištem ispunjenim zelenilom, a posebno mesto zauzima bazen i veliki trem sa kojeg se pruža predivan pogled na okolinu, prenosi story.

U nepreglednom prostranstvu idealnom za igru, nesumnjivo najviše uživaju mališani, a ponosni roditelji imaju sve uslove za opuštanje, roštiljanje i druženje sa prijateljima.

***

Bonus video: Nina je jedna od retkih automehaničarki u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi