in

Ovako danas izgleda Ivan Paunić kome je Ana Ivanović slomila srce (FOTO)

Trofejna bivša teniserka Ana Ivanović godinama živi u skladnom braku sa bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Iako su zluradi jezici u početku bili skeptični, poznati supružnici deluju zaljubljeno kao prvog dana. Kako su oboje u sportskoj penziji, svaki sekund posvećuju deci i jedno drugome, što ih očigledno čini neizmerno srećnim.

Iako Ana sada uživa kraj čoveka svog života, pre samo deset godina prolazila je kroz ljubavne uspone i padove. Jedan od njih bio je i košarkaš Ivan Paunić. Njihova veza otkrivena je zahvaljujući košarkaševim brojnim tvitovima koje je posvećivao svojoj izabranici. Tada je javnost počela sve više da se interesuje za njihovu vezu. Međutim, tek što je priča o njima počela da puni medijske stupce, njoj je došao kraj. 

Foto: Tanjug/AP

Ana Ivanović uživa u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom

Kako se tada spekulisalo, Ani nije prijala tola medijska pažnja usmerena na njen privatni život, a posebno kada je košarkašev otac za medije govorio o lošem odnosu koji je imao sa njim. Sve to joj je bilo previše te je putem telefonskog poziva odlučila da stavi tačku na sve i posveti se karijeri.

 

 

Potpuno sam šokiran i zatečen, jer u priči nema ni trunke istine. Moj pravi život znaju samo moja majka, moja baka i petorica mojih najboljih prijatelja. Moji roditelji su se razveli kada sam imao tri godine. Moja majka je heroj i uvek mi je kroz život bila velika podrška. Otac nas je ostavio, pa smo morali da se preselimo kod bake Leposave, sa kojom sam proveo veći deo detinjstva. Jednu čokoladu od njega nisam dobio. Dvadeset godina ga nisam zanimao, na ulici mi se nije javljao, nije plaćao alimentaciju. I onda, kada sam počeo da osvajam medalje, došao je i rekao da bi trebalo da razgovaramo – govorio je tada izrevoltiran Ivan.

Paunić je nakon toga zamolio da ostave Anu i njega da žive svoj život bez nepotrebnih i lažnih informacija, koje se plasiraju u pojedinim medijima.

Na kraju bih uputio još jedno veliko izvinjenje pre svega Ani i njenoj porodici, što su u prethodnih par dana morali da čitaju stvari o mojoj prošlosti koje nemaju veze sa istinom – naveo je košarkaš.

Ana Ivanović ostavila je posle tri meseca veze košarkaša Ivana Paunića. Teniserka je u utorak ručala sa roditeljima oko 16 časova, a u 17 sati pozvala sada već bivšeg dečka i saopštila mu: „Ovo je kraj.“

Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno. A sve zbog medija – potvrdio je tada Paunić u kratkoj izjavi za Blic.

 

 

Sve se dešavalo u jesen 2013. godine. Nakon ovog javnog raskida, na neko vreme se povukao iz javnosti. Danas uživa u porodičnoj idili.Njegovo srce osvojila je nekadašnja mis Srbije Milica Jelić. Njihova ljubav krunisana je dvoje dece i srećnim brakom.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.