in

“Ovaj stan ima energiju od milion dolara”

“Ovaj stan ima energiju od milion dolara”

Voditeljka je ispričala da je kupila stan na Dorćolu.

Poznato je, jer je više puta pričala o tome, da Jovana Jeremić tokom detinjstva nije imala baš lagodan život, što se finansijske situacije tiče.

„Bilo je dana kada nisam imala hleba da jedem, jer kad poplaćam sve račune ne ostane mi ništa. Ja sam bila dete koje je reklo ‘ne’ svojim roditeljima, nisam govorila sa njima dve i po godine. Nisam želela da sarađujem sa svojim mamom i tatom, jer oni nisu razumeli da je vođenje rijalitija moj životni put. Nisam spavala ni sa jednim političarem, nisam bila ničija švalerka“, govorila je ranije Jovana.

Sada je pazarila stan u Beogradu i odmah za medije ispričala koliko ga je platila, uz već poznatu frazu da je „sve stekla svojim radom“.

„Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom“, ispričala je ona, piše „Blic“, pa dodala:

„U ovoj zgradi su živeli eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Veliki političari, funkcioneri, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto jer je ovo centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Neću je imenovati, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka toliko uspe u životu da nadmaši svoju majku na svakom polju.“

Jovana Jeremić Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ipak, Jovana Jeremić smatra i da se treba bogato udati, jer je, podsetimo, na televiziji ispričala da smatra da muškarac sa kojim žena dobije dete, treba nakon porođaja da je obasipa skupocenim poklonima.

„Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Izvini neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu“, izjavila je ranije Jeremićeva, pa rekla da je prva stvar koju će naučiti svoje muško dete biti da mora da ima mnogo para.

BONUS VIDEO: Radovanović: Da nam Jovana Jeremiće ne rešava probleme građana, nemojmo to da radimo