in

Ovaj stajling je dokaz da je žena od moći, sve miriše na skupo!

Melanija Tramp, supruga bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, prvi put je viđena u javnosti od osude svog supruga na suđenju za tajni novac koje je uključivalo Stormi Danijels, poznatu američku glumicu filmova za odrasle. Naravno, ona nije izgledala kao nasekirana supruga, nego kao moćna žena koju ništa ne može da zaustavi.

Melanija, koja ima 54 godine, pojavila se u elegantnom kombinezonu sa kaišem, noseći čuvenu Birkin torbu u odgovarajućoj boji kože. Bila je bez nakita, ali sa tamnim naočarima za sunce.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija i Baron Tramp

Njen sin Baron pratio ju je, uparivši svoje odelo sa crnim mokasinkama. Oboje su nosili više torbi Louis Vuitton dok su izlazili iz Trampovog tornja u Njujorku.

Portir je prethodno utovario njihov Louis Vuitton prtljag, kao i držače za odela sa inicijalima “BVT” koje je nosio Baron, u vozilo za podršku, dok su Melanija i njen 18-godišnji sin bili uvedeni u svoje terence tajne službe otporne na metke. Prema izveštajima, Melanija i Baron su bili skriveni u Trampovoj kuli 12 dana nakon njihovog dolaska uveče 23. maja. Takođe je primećeno da je Melanijin otac, Viktor, viđen kako šeta iz Trampovog tornja ranije te nedelje.

Par se navodno uputio u Bedminster u Nju Džersiju, gde poseduju imanje, izbegavajući medijsku pažnju u Njujorku. Melanija se poslednjih dana klonila očiju javnosti i fokusirala se na druženje sa sinom, nakon smrti svoje majke. Ova pojava u javnosti označava njen povratak na scenu nakon nekoliko turbuletih događaja u životu Trampovih.

BONUS VIDEO: Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /