in

Otkriveno da li je imala ALKOHOL u krvi!

Barbara Bobak i Darko Lazić, Foto: Instagram printscreen

Pevačica Barbara Bobak, devojka Darka Lazića, otkrila je šta se zapravo desilo kada su ona i Darko uslikani u bolnici, potvrdivši prvobitna saznanja – da je te noći imala saobraćajnu nezgodu zbog koje je hospitalizovana.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Pukla mi je guma, zadnja desna, na mom sada pokojnom autu (totalna šteta) dok sam vozila po kiši Kamenjarom, nasipom. Bila sam vezana i potpuno trezna, dok je telefon bio na sedištu pored, pri brzini 70 na sat. I u policijskom izveštaju se vidi da nisam imala alkohola u krvi. Darko se vozio kolima iza mene sa prijateljem. Kad mi je pukla guma, izgubila sam kontrolu nad autom i sletela s puta i isprevrtala se jedno 6-7 puta i završila u šumi između dva drveta na točkovima – započela je Barbara.

– Komadić stakla od mog prozora koje je puklo mi se zabolo u ruku i pogodilo venu iz koje je krenula da šiklja krv. Sem toga im nije bilo apsolutno ništa, srećom. Morala sam da odem u Urgentni, logično, da proverim je l’ sve u redu – rekla je ona i dodala:

– E sad, Darko kad je to video, logično, zaustavili su auto i sleteli dole, a tu su se našli još neki ljudi. Odvalili su mi vrata da mogu da izađem, pošto je moja strana bila skroz smrskana i čudo je kako sam uopšte ostala živa, a kamoli što mi se ništa nije desilo – ispričala je Barbara.

Bobakovoj je žao zato što je ranije izjavila da je fotografija iz bolnice nastala jer je prethodno pala.

– Od srca se izvinjavam što sam slagala da sam pala, bilo mi je lakše jer nisam imala pojma da će ta farsa sa ovom vešću ovoliko dugo da traje – poručila je pevačica.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso/Telegraf Jetset)