in

Otkriveni izvođači na Electro stage-u by Sakura i tačna satnica nastupa

Otkriveni izvođači na Electro stage-u by Sakura i tačna satnica nastupa

Prestonički festival, Belgrade Beer Fest, otvoriće svoje kapije za posetioce od 15. do 18. juna, a osim tvrdokornog rock&roll zvuka, beogradskim Ušćem prolamaće se i urbani elektro bitovi nekih od najpoznatijih domaćih DJ-eva!

Po prvi put, Belgrade Beer Fest donosi nezaboravno iskustvo elektrnonske muzike na Electro stage-u by Sakura, a osim toga što je otkriveno da će program na ovoj bini svako veče početi u 22 časa i trajati puna četiri sata, poznata su i imena i tačne satnice nastupa.

Prvog dana festivala program će otvoriti DJ Una Adrea, poznato ime u urbanim beogradskim krugovima koja će na Electro stage doneti pravu muzičku eksploziju, dok će oko ponoći mesto za DJ pultom pripasti DJ Anyshki, koja će tokom svog dvočasovnog seta prirediti vrhunski doživljaj i nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Drugog dana festivala, u petak, 16. juna, oko 22 časa svoj performans imaće DJ Lisa, čarobnjak za miksetom, koja će biti zadužena za energiju i zarazne ritmove. Nakon nje, DJ palicu preuzeće DJ Sonya, koja će svojom jedinstvenom kombinacijom hipnotišućih melodija publiku odvesti u uzvišene dubine elektronskog zvuka.

DJ Ana Petrov svojim virtuoznim tehnikama miksanja osvojiće publiku trećeg dana festivala, od 22 časa, dok će DJ Angela svojim energičnim nastupom ujediniti publiku i svaku numru pretvoriti u pravu himnu.

Poslednji dan Belgrade Beer Fest-a elektronski vrtlog koji će prisutne odvesti daleko iznad granica uobičajnog napraviće DJ Una Nikolić, dok će se Electro stage na ovogodišnjm festivalu zatvoriti talasima euforije unikatne DJ Anye.

Čitav ugođaj biće upotpunjen odličnim zvukom i najsavremenijom audio-vizuelnom produkcijom, koju potpisuje Skymusic.

BONUS VIDEO: Masimo Savić intervju, BEER FEST 2022