in

Otkrivena tri razloga zbog kojih Pikeova majka nije podnosila snajku Šakiru

Otkrivena tri razloga zbog kojih Pikeova majka nije podnosila snajku Šakiru

Majka Žerara Pikea nikada nije želela ženu poput Šakire za svog sina.

Javnost je nedavno šokirala vest da se latino zvezda Šakira i fudbaler Žerar Pike razvode.

Od trenutka kada se saznalo da je došlo do kraha njihove ljubavi, počeli su da se itkrivaju brojni detalji njihovog privatnog života. Ono što je posebno zaintrigiralo javnost jeste priča o lošem odnosu koji je pevačica imala sa svekrvom Monserat, a koja ju je navodno i zlostavljala.

Nesuglasice su počele od kontroverzne pesme u kojoj je pevačica pomenula ime svoje bivše svekrve, Monserat, gde je i otkriveno da su njih dve u lošem odnosu.

Zatim, pravi skandal nastao je kada se u javnost pojavio video na kojem se jasno može opaziti da majka bivšeg fudbalera maltretira Šakiru.

Sada se povodom svih nagašanja i spekulacija o njihovom odnosu oglasila Monserat i objasnila razloge zašto nije volela svoju bivšu snaju, a sve je otkrio izvor blizak majci fudbalera za španske medije.

Šakira i Monserat Bernabeu Foto:Splash News / Splash / Profimedia

Prema izvoru, Bernabeu nikada nije želela ženu poput Šakire za sina Pikea, koji je imao 22 godine kada se oženio i tada gradio blistavu karijeru u Barseloni. Osim toga, izvor je objasnio je da je još jedan veliki razlog za njihov loš odnos bilo to to što „ona nije bila Katalonka, što je svekrva baš mrzela kod nje“.

Izvor je otkrio da majka bivšeg defanzivca Barselone nikada nije prihvatila kolumbijsku zvezdu, a zatim dodao da je njihov odnos na društvenim mrežama uvek bio srdačan za dobrobit Šakirine i Pikeove dece, Milana i Saše.

Posebno joj je smetalo to što je Šakira starija od Pikea i navodila da je tokom godina provedenih zajedno uglavnom manipulisala fudbalerom, tvrdi izvor, a prenosi „La Critica“.

BONUS VIDEO: Top 10 najprovokativnijih pevačica