in

OTKRIVENA AFERA AMAR GILETA I ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! On sve PRIZNAO I POTVRDIO: “Bio je zanos”

Amar i Aleksandra, Foto: Printscreen

Prošlo je skoro 10 godina otkako je pevač Amar Gile odneo pobedu u takmičenju ”Zvezde Granda” i proslavio ne samo sebe i već i svoj rodni Kakanj.

Oduvek je želeo da bude uspešan, a sudbina ga je nagradila i svrstala među one najuspešnije onda kada ga je sasvim slučajno odvela na audiciju za ovo takmičenje.

– Bio je neki dernek, prijatelj je čačkao nešto po internetu i našao informaciju da je poslednja sezona ”Zvezda Granda” i da je audicija u Zrenjaninu. Mi smo zapucali tamo sa Golfom dvojkom i kada smo stigli, prijavio sam se prvi da otpevam da bih što pre završio. Kada je Saša Popović video odakle sam došao odmah mi je sredio matricu i sve po redu – rekao je pevač za “Grand News.

Osim po pesmama i neverovatnom glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima koje je imao. Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo devojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspela da osvojio njegovo srce – Aleksandra Prijović.

– Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dečje, nije bila to neka veza – rekao je Amar.

Bonus video:

Aleksandra Prijović podelila je momente sa mužem, majkom i svekrvom

00:12

Aleksandra Prijović podelila je momente sa mužem, majkom i svekrvom

(Espreso)