in

Otkrio kako je ZDRAVSTVENI PROBLEM uticao na njega

Otkrio kako je ZDRAVSTVENI PROBLEM uticao na njega

Antonio Banderas, Foto: Profimedia

Španski glumac Antonio Banderas doživeo je srčani udar 2017. godine, a danas kaže kako je iz toga izvukao i neke pozitivne zaključke.

Incident mu je pomogao da vidi svoj život iz drugog ugla.

– Shvatio sam da je to verovatno jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile jer je odjednom sve postalo nevažno i ono što me svakodnevno brinulo postalo je besmisleno. Pomislio sam: “zašto razbijam glavu kad ću umreti?” – rekao je Banderas za Page Six.

Antonio Banderas
foto: Profimedia

Tvrdi da sada zna da su porodica, prijatelji i njegov “glumački poziv” puno važniji.

Njegova dugogodišnja partnerka Nikol Kimpel spasila mu je život u to vreme, izjavio je Banderas u jednom intervjuu. Brzo je reagovala i dala mu aspirin, a on nije pretrpeo nikakvu dugoročnu štetu od srčanog udara.

Antonio Banderas je u intervjuu za Vulture nedavno izjavio da mu je bivša supruga Melani Grift i dalje najbolja prijateljica te za nju ima samo reči hvale.

– Nisam u braku s Melani, ali ona je i dalje moja porodica. Mogu slobodno da kažem da je ona moja najbolja prijateljica. Oni su još uvek moja porodica – Dakota, Stela i Aleksander – rekao je glumac.

Antonio Banderas i Melani Grifit upoznali su se na snimanju komedije Two Much i odmah počeli da se zabavljaju. Već nakon nekoliko nedelja odlučili su da se venčaju i iste godine dobili su ćerku Stelu. Glumica je u prethodnim brakovima dobila ćerku Dakotu Džonson i sina Aleksandera Bauera, a Banderas ih je prihvatio kao svoju decu. Melani i Antonio bili su u braku čak 19 godina.

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Telegraf)