Otkrila ko je tu i u dobru i u zlu

Milica Todorović, Foto: Aleksandra Čolić

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Milica Todorović obradovala je pre 3 dana svoju publiku i fanove novom pesmom, i to baladom simboličnog naziva “Proći ćeš me ti”.

U to ime, danas je organizovala promociju iste pesme, na kojoj je zablistala u teget-belom, elegantnom kombinezonu.

Milica Todorović
foto: Aleksandra Čolić

Milica je ovu pesmu objavila 23. maja, baš na 33. rođendan njenog bivšeg momka, glumca Petra Strugara, pa su mediji, ali i fanovi spekulisali da li je baš njemu posvetila ovu pesmu:

– Pesma je kupljena pre 2 godine. Čekala je svoj pravi trenutak i posvećena je svima, jer svako ima nekoga ko treba da ga prođe. Ne mogu da kažem da je namenjena nekome konkretnom, već generalno nekim ljudima koji danas nisu u mom životu – demantovala je pevačica navode.

U poslednjoj emisiji Ami G Show-a za pevačicu je stigao anonimni buket ruža. Pevačica je priznala da zna od koga je ali to nije htela da podeli sa javnošću.

Milica Todorović, Pevačica, Zabava
foto: Printscreen

Nas je zanimalo ko je uvek bio uz nju i u dobru i u zlu, i ko je ne prolazi.

– Moj prijatelj Stevan Anđelković je uvek tu za mene. Ja sam njegova venčana kuma i zajedno smo mnogo toga prošli. Čak sam se i doselila zbog njega u ovaj deo Beograda – istakla je Milica a nama nije promakao pomenuti pevač koji je ponosno prisustvovao promociji svoje kume.

Milica Todorović
foto: Aleksandra Čolić

Činilo se da korona nije poremetila pevačicu i da se trudila da ostane pozitivna uprkos pandemiji:

– Ne mogu da kažem da sam lako podnela ovaj period. Pre svega, i sama sam preležala virus i znam da nimalo nije prijatno kada ne možeš da zagrliš i budeš u društvu svojih najbližih. Mučila me je temperatura ali sada je sve okej. Svi smo se uželeli svog posla i jedva čekamo da stanemo na binu – rekla je Milica.

Milica Todorović
foto: Aleksandra Čolić

Pevačici je prijalo što je neko vreme provela sa roditeljima u rodnom Kruševcu odakle je redovno snimala smešne videe i brojnim fanovima ulepšavala dane:

– Svi koji me znaju, znaju da sam duhovita na majku. Tata je malo povučeniji. Od njega sam nasledila talenat za muziku a takođe i deka je bio muzičar. Međutim on nikada nije hteo da se eksponira. Dok je mama skroz drugačija, ona i ja smo iste. Ona često pravi iznenađenja za tatu, smicalice i ostale smešne situacije. Umiremo od smeha sa njom – ispričala je pevačica.

U spotu pesme “Proći češ me ti” Milica nije štedela na kvalitetu te možemo da primetimo mnogo glumačkih i plesnih elemenata.

– Umetnička sam duša. Obožavam da plešem, glumim, stvaram nešto novo i uživam u procesu. Takođe, makeup je jedan od mojih talenata. Ali kada je moda u pitanju – tu sam katastrofa – kazala je ona međutim nismo mogli da se složimo sa njom s obzirom da je po svim kriterijumima izgledala savršeno:

Milica Todorović
foto: Aleksandra Čolić

– Iza mene stoji tim stručnjaka koji se bave mojim zgledom. Ali kada biste me videli na ulici u običnom izdanju, šokirali biste se. Moja PR-ka Bobana me stalno kritikuje zbog toga. Međutim valjda mi je preselo od tih silnih sređivanja da baš i u neobaveznim trenucima izgledam savršeno – završila je popularna pevačica.

Bonus video:

MILICA TODOROVIĆ NIKAD ISKRENIJE ISKRENIJE: Priznala da je u LOŠEM PERIODU, pa otkrila i ko je to NERVIRA

02:04

MILICA TODOROVIĆ NIKAD ISKRENIJE ISKRENIJE: Priznala da je u LOŠEM PERIODU, pa otkrila i ko je to NERVIRA

(Espreso)