in

Otkrila kako je uspela da SMRŠA 8 kg!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Elma Sinanović se zbog stresa ugojila nakon što je 2019. godine ostala bez muža Smaila. FoIkerka priča da je tugu lečila hranom, sve dok jednog dana nije presekla i obećala sebi da će liniju dovesti u red.

– Višak kilograma dobila sam u periodu kada mi je suprug preminuo. Bila sam pod stresom i u depresiji i jela sam na nervnoj bazi. Nisam se osećala dobro, nisam bila zadovoljna sobom sve dok nisam odlučila da probušim kašiku – priča pevačica i dodaje da je izabrala keto dijetu.

Elma Sinanović
foto: Instagram

– Ta dijeta podrazumeva da se jedu protein i meso, jaja, sir, a nikako šećer, voće i ugljeni hidrati. Nisam je dugo držala, jer nije mnogo zdrava i ne preporučuje se na duže staze. Posle toga sam nastavila zdravo da se hranim i dosad sam smršala osam kilograma. Nikada ne bih išla pod nož da bih smršala!

Elma kaže da joj je u procesu mršavljenja dosta pomogao i posao.

– Imala sam radno leto sa mnogo koncerata i bila sam fizički aktivna. Imam i sobni bicikl, ali ne stižem da ga vozim redovno. Išla sam i na tretmane sa termo ćebetom. Tu se lepo preznojim i izbacim toksine iz organizma – priča pevačica.

elma sinanović, Marina Visković
foto: Promo

Elma kaže da joj je, pored dobre linije, bitno i da bude negovana.

– Vodim računa o koži. Pila sam i tečni hlorofil, koji mi je pročistio kožu. Kada lepo izgledate, imate i više volje da se negujete. Mada, kilaža nije presudna za dobar izgled jedne žene. Poznajem dame koje imaju višak kilograma i prelepo izgledaju jer umeju to da nose.

Pevačica kaže da je sada zadovoljna svojim izgledom.

– Sada se baš lepo osećam, posebno mi je bilo drago kada sam obukla garderobu koja mi je dugo stajala u ormaru jer mi je bila mala. Imam još nekih pet-šest kilograma da skinem da bih dostigla idealnu kilažu, ali bitno mi je da se sada dobro osećam u svojoj koži – završava priču Elma.

Elma Sinanović
foto: Printscreen Pink Tv

(Espreso/Hit)