in

Otkrila kako je došlo do nezgode i šta je povredila

Otkrila kako je došlo do nezgode i šta je povredila

Pevačica je doživela peh kada je pala sa bine, a sada je kako se oseća.

Brojni pevači na svojim koncertima doživeli su različite neprijatne situacije, ali se padovi sa bina najviše pamte, budući da snimci takvog peha često postaju viralni na društvenim mrežama.

U toj situaciji se našla i nekadašnja pevačica „Južnog vetra“ Šemsa Suljaković. Ona je na jednom nastupu pokušala da skoči sa bine kako bi zapevala među publikom, ali je tom prilikom pala i udarila glavu.

Pevačica se sada oglasila o neprijatnom događaju, te otkrila kako se oseća.

„Stejdž je mali, a oivičen nekom minijaturnom ukrasnom ogradicom. Nisam obraćala pažnju, zapravo je nisam ni videla. Dok sam pevala, da bih bila bliže publici, zakačila sam za ogradicu. Plašeći se pada na lice, skočila sam uvis i pala na stražnjicu, a onda sve okrenula na šalu i tako nastavila pevanje sa prvim padom u mojoj karijeri“, rekla je pevačica za Exspress.ba, pa nastavila:

„Prključila sam se i ja grupi estradnih ‘padavičara’. Nije to neka visina, ali ‘prizmeljenje’ je bilo bezbolno. Tek sad osetim bol u plećki i stražnjem delu kičme, stavljala sam led, već sutra putujem dalje, biće to sve dobro uz božiju pomoć. Hvala na brizi svima i onima koji su na brzinu sve stavili na društvene zidove, nek su zdravi i veseli kao što su bili dok sam nastupala.“

BONUS VIDEO: Stoja: Bolja sam riba od Kris Džener