in

“Otišla sam na posao iz naše kuće, a on se oženio Anđelinom Džoli i više nikad se nije javio”: Potresna priča ostavljene glumice

“Otišla sam na posao iz naše kuće, a on se oženio Anđelinom Džoli i više nikad se nije javio”: Potresna priča ostavljene glumice

Pre nego što je stupila u vezu sa Bredom Pitom, koji je u tom momentu bio oženjen sa Dženifer Aniston, Anđelina Džoli je još jednoj koleginici ukrala partnera.

Glumac Bili Bob ženio se čak šest puta, a mnoge njegove partnerke su bile poznate dame.

Ipak, najviše pažnje je privukao njegov ljubavni trougao sa koleginicama Anđelinom Džoli i Lorom Dern. Naime, sa Lorom je proveo 12 godina u vezi, a onda je ona u novinama saznala da se Bili oženio sa 20 godina mlađom koleginicom.

Lora u tom trenutku nije bila u njihovom domu jer je snimala film, a kada se vratila Bili se odselio bez jedne reči. Dern je bila veoma povređena i zbunjena, a jednom prilikom je kazala da je njihov raskid veridbe bio kao „iznenadna smrt“.

Foto: Netflix / Everett / Profimedia

„Napustila sam naš dom da bih snimila film, a dok sam bila odsutna moj dečko se oženio i više nikad nisam čula za njega“, rekla je Lora svojevremeno.

Godinu dana kasnije Bili je progovorio o ovoj temi.

„Drugi mogu reći da sam ostavio devojku i oženio se drugom, ali to je mene učinilo srećnim. Žao mi je što joj je to nanelo bol“, kazao je Bob za strane medije.

Njih dvoje se nisu videli sve do 2017. godine kada su se susreli na dodeli Zlatnog Globusa, ali se čak nisu ni pogledali. Lora se u međuvremenu udala za muzičara Bena Harpera, koga je upoznala ubrzo nakon raskida sa Bilijem. Ben i Lura su se venčali 23. decembra 2005. godine u svojoj kući u Los Anđelesu. U braku su dobili dvoje dece, a 2013. godine su se razveli. Osim sa njima, imala je romanse i sa Kajl Maklaklanom, Nikolas Kejdžom, Baron Dejvisom, Reni Harlinom, Džef Goldblomom…

Anđelinin i Bilijev brak potrajao je do 2003. godine, kada su se zvanično razveli. Međutim, za te tri godine su uspeli da budu svakodnevna meta medija zbog svojih skandaloznih izjava i ponašanja. Par je javno govorio o tome da oko vrata nose ogrlice u kojima su bile bočice krvi jedno drugog. Takođe su više puta istakli da se plaše da će ih prekomerna ljubav koju osećaju jedan prema drugom ubiti.

Ipak, najšokantnija vest o njihovoj vezi dogodila se 2000. godine kada su zajedno pristigli na filmsku premijeru u limunzini, a potom otkrili da su u putu vodili ljubav na zadnjem sedištu.

Najverovatnije, razlog za raskid bio je njihov put u Kambdožu 2002. godine kada je Anđelina odlučila da usvoji Medoksa, dok se Biliju nije dopala ta ideja. Prema njegovim rečima, njihovi pogledi na svet i ambicije se nisu slagale.

Anđelina je toliko bila ljuta na njega, da je odmah nakon raskida otišla u salon za tetoviranje i rekla: „Obriši prokletu stvar“, misleći na tetovažu sa njegovim imenom.

Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton Foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Bili Boba nije pratila sreća u ljubavi, pa je njegov prvi brak sa Melisom Li Getlin trajao samo dve godine. Dobili su ćerku koja je osuđena na 20 godina zatvora zbog ubistva iz nehata. Ponovo je proveo dve godine u braku, a ovog puta sa koleginicom Toni Lorens.

Njegove supruge nisu imale mnogo toga zajedničkog, te je nakon spisateljice Sinde Vilijams, 1993. godine oženio plejboj zečicu Pietru Davn Černiak. Sa njom je dobio dva sina, ali je brak rasturen već 1997. godine.

Sreću je pronašao nakon Anđeline, te je zavoleo šminkerku Koni Angland. Nakon veze duže od 10 godine, odlučio je i da se šesti put oženi. Izgleda da je pronašao mirnu luku sa Koni, a sledeće godine će proslaviti deset godina braka.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu