in

Otac je odbacio, govorili su da je sve dobila na tacni, a ona sa 18. nikad uspešnija

Otac je odbacio, govorili su da je sve dobila na tacni, a ona sa 18. nikad uspešnija

Za Leni Klum kažu da je naslednica svoje majke Hajdi Klum (49), a neki ističu da će je i nadmašiti.

Hajdi Klum je skrivala ćerku Leni 16 godina od javnosti i tek je 2020. počela objavljivati fotografije s njom na društvenim mrežama. Tada su zajedno krasile naslovnicu prestižnog modnog časopisa „Vogue“.

Leni je prvu ponudu u svetu modelinga dobila kada joj je bilo samo 12 godina, a mnogi su tvrdili da je karijeru „dobila na tacni „zahvaljujući slavnoj majci.

Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Bilo je samo pitanje trenutka kada ću pokušati da postanem model. Prva ponuda stigla mi je kada sam imala samo 12 godina. Tada sam molila mamu da mi dozvoli, ali nije bilo šanse. Sada razumem da je bilo prerano. Kod većine drugih poslova morala bih da potisnem svoju ludu energiju da bih ostavila profesionalan utisak. Kao model mogu pustiti sve i biti ono što jesam“, rekla je jednom Leni.

Mlada manekenka nikada nije imala blizak odnos s ocem, italijanskim biznismenom Flaviom Brijatoreom.

Hajdi i Flavio Foto: A3189 Oliver Multhaup / DPA / Profimedia

Naime, Leni je rođena iz kratke veze koju je njena majka imala s 23 godine starijim Flaviom. Veza je otpočela ubrzo nakon što je Hajdi okončala petogodišnji brak s Rilom Pipinom. Hajdi i Brijatore su raskinuli pre nego što se Leni rodila 2004. godine. Flavio nije pokazivao previše interesovanja ni za Leni ni za Hajdi, ali je devojčici to delimično nadoknadio sledeći čovek u kojeg se njena majka zaljubila, popularni pevač Sil.

Leni Klum

Sil i Hajdi upoznali su se u novembru 2003. kad je ona već bila trudna s Leni, a kako je ljubav brzo planula, bio je prisutan čak i na Leninom rođenju pa je devojčici od početka bio jedini otac za kojeg je znala.

Foto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia

S njenom majkom se venčao 2005. a devojčicu je usvojio i odgajao kao da je njegova.

„I Hajdi i ja smo hteli da ima isto prezime kao mi ostali. Nisam hteo da se oseća drugačije jer znam kako je to kad imaš očuha. Nisam hteo takvu dinamiku za moju devojčicu“, rekao je jednom Sil koji s Hajdi ima troje biološke dece, dva sina Henrija i Johana, kao i ćerkicu Lu.

Iako je Seal spremno prihvatio devojčicu koja nije njegovo biološko dete i pružio joj ogromnu ljubav tokom odrastanja, mnoge je začudilo kako je njen biološki otac, Flavio Brijatore na to lako pristao.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

„Leni je moja biološka ćerka, ali nas troje smo se složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete ipak treba da odrasta u porodici’, rekao je Flavio za italijanske novine „Corriere Della Sera“ 2016. godine.

Međutim, mnogi dobro pamte i rečenicu kojom se, nakon što je s 30 godina mlađom manekenkom Elizabetom Gregorači dobio sina Nejtana, koji danas ima 12 godina, praktično odrekao ćerke.

Hajdi Klum

„Leni je deo Silove porodice, Nejtan je deo moje’, rekao je tad hladnokrvno Flavio. Neki strani mediji pišu da je Leni oca upoznala tek kad je napunila 14 godina. Dugo se pričalo da s ćerkom nema nikakav odnos, ali fotografije snimljene prošlog leta na italijanskom Kapriju ipak govore suprotno. Čini se da je mlada Leni biološkom ocu ipak odlučila da pruži priliku, ali to ne menja činjenicu da je pravu očinsku figuru ceo život videla u Silu.

Iako se njena majka od njega razvela 2012. nakon sedam godina braka, Leni i Sil su u više navrata snimljeni zajedno, a na svim se fotografijama dobro vidi koliko se vole i koliko su povezani.

„Uvek je bilo ovako, od prvog dana kad sam upoznao njenu majku. Hajdi je tad bila dve nedelje trudna s ovom predivnom ženom. Uvek smo imali ovakvu povezanost“, komentarisao je Sil za „Entertainment Tonight“ kad su se zajedno pojavili na jednom događaju 2021. godine.

***

Bonus video: Humanitarna modna revija šnajderki iz Sombora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram