in

Otac Bjanke Ćensori o golotinji i Kanjeu

Otac Bjanke Ćensori o golotinji, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Roditelji Bjanke Sensori očajni su zbog ćerkinog najprovokativnijeg izdanja do sada, a njen otac rešio je da se suprotstavi Kanje Vestu.

Bjanka je juče u Parizu uslikana sa svojim suprugom, i dok je on na sebi imao nekoliko slojeva garderobe, ona je izašla u prozirnim crnim unihopkama, ispod kojih nije nosila donji veš.

– Njena porodica i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bjanka Sensori očito ne shvata da ono što je obukla nije samo odvratno i daje loš primer, već i da potencijalno krši zakon – otkriva izvor za Daily Mail, pa dodaje:

– U međuvremenu, Kanje Vest je prekriven s pet slojeva odeće, a svoju žena naokolo skoro golu i pokazuje je kao neki trofej – dodao je izvor.

Kao i mnogi drugi, i Bjankini roditelji smatraju da Kanje manipuliše njome i da on stoji iza ideje ovakvih ispada.

Njeni roditelji su jako potreseni zbog toga jer je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da je ne kontroliše – nastavio je izvor, pa dodao:

Bjankini roditelji smatraju da Kanje manipuliše njome
Bjankini roditelji smatraju da Kanje manipuliše njomefoto: BEST IMAGE/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Bjankin otac Leo želi da lepo sedne sa Kanjeom i da ga pita o čemu dođavola misli kada paradira sa Bjankom kao sa jeftinim parčetom mesa koji je kupio na pijaci – rekao je izvor blizak Bjanki.

Bjankin otac Leo želi da lepo sedne sa Kanjeom
Bjankin otac Leo želi da lepo sedne sa Kanjeomfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, par izaziva kontroverze gde god da se pojave, a to je tako od 2022. godine i dana njihovog venčanja, koje inače nije zakonski priznato, iako su se kasnije pojavili navodi da par ima i zvaničnu potvrdu da su u braku.

Bonus video:


02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso / Blic žena/ Marija Brčić/Prenela:M.S.)