in

Ostala je SAMA sa ćerkom, izrasla je u PRAVU LEPOTICU!

Foto: Aleksandar Krstović

Sve što je Mirjana Bobić Mojsilović dotakla pretvaralo se u zlato. Čuvena novinarka, trenutno i voditeljka, objavila je nekoliko veoma uspešnih romana i knjiga poezije, velika ljubav joj je i slikarstvo, a uprkos bogatoj karijeri nikad nije zapostavljala najvažniju životnu profesiju ‒ ulogu majke. I to joj se pozlatilo.

Ipak, ćerka Mila nije krenula njenim spisateljskim stopama. Opredelila se za potpuno drugačiji svet, diplomirala je arhitekturu, a mama često ističe koliko je ponosna na nju. S razlogom.

mirjana bobić mojsilović
foto: Privatni arhiv, Espreso.co.rs

Bila je još beba kada je izgubila oca. Mirin suprug Ljubomir Mojsilović preminuo je prerano, u 37. godini, pa je sama odgajala ćerku, odlučna u nameri da se više ne udaje.

– Ona je moja slaba tačka u najlepšem smislu. Ljubav prema detetu je najčistija i najuzvišenija, jer je bezuslovna ‒ izjavila je jednom prilikom popularna spisateljica.

Mirjana Mojsilović
foto: Instagram

– Mi ne biramo svoju sudbinu, ali biramo kako da je nosimo. Ja sam učinila sve da moja ćerka ima srećno detinjstvo i izraste u normalnu i pametnu devojku. Danas je često pitam za savet jer je na mnoge teme pametnija od mene.

Mia i Mira su veoma bliske, dele ista interesovanja, a neke zajedničke trenutke mlada dama beleži i na svom “Instagramu”.

(Espreso)