in

OPA! ŽIKA IZ GRUPE ZANA IMA POVOD ZA SLAVLJE

Frontmen grupe “Zana” Zoran Žika Živanović postao je deda drugi put, a kako Kurir saznaje, njegova ćerka se porodila pre sedam dana.

Naime, porođaj je protekao u najboljem redu, oni su već napustili porodilište, a Marija je na svet donela devojčicu.

foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Žika Zana koji je ovaj nadimak dobio po čuvenoj grupi “Zana” koja je od 1979. na muzičkoj sceni, ima dve ćerke Tamaru i Mariju koje je dobio sa bivšom suprugom.

Jelena Galonić, Žika Zana
foto: Luka Stefanović

Marija se 2015. udala u Beogradu za Dušana Savića (uzela je njegovo prezme) i to 12. septembra na svoj 28. rođendan (posle venčanja usledio je medeni mesec u Parizu), a 2017. je sa suprugom dobila sina Filipa.

– Moram priznati da prvih mesec-dva nisam bio svestan uloge koju mi je život dodelio, da sam postao deda. Sada uživam u svakom momentu provedenom pored Filipa, radujem se svakom njegovom osmehu. Nestrpljivo čekam prve korake, reči. Jednom sam čak sanjao da je prvo što je izgovorio bilo: “Deda Žika!” Dušan je zet kakvog svaki tast može poželeti. Stabilan je, izgara za porodicu, ali njegovo navijačko opredeljenje kvari opštu sliku. Šalim se, naravno. Srećan sam kada vidim unuka, kćerku i zeta. To je ono što zovem sreća iz udžbenika. Imaju svoj put, drže se zajedno, a ja sam tu da pomognem ako zatreba. Sviđa mi se i to što od prvog dana ne daju da im se iko meša i govori kako će da idu kroz život, ispričao je ponosni deda 2017. za “Gloriju”.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Glorija/Kurir)