in

ONA JE NAJVEĆA NOĆNA MORA KEBI KOJIĆU! Bila mu je LJUBAVNICA, rodila ćerku koju NIKADA NIJE ŽELEO DA PRIZNA! (FOTO)

Dragan Kojić Keba svojevremeno je bio u žiži javnosti zbog afere sa Ljiljanom Jevremović, sa kojom ima vanbračnu ćerku Inu koju je priznao tek kada ga je sud na to naterao.

Folker, prema pisanju medija, nije nikada upoznao Inu, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Iako je Ljiljana jedno vreme često bila medijski eksponirana, u poslednje vreme nije je maltene bilo nigde u javnoj sferi, a pre izvesnog vremena prekinula je ćutanje i otkrila čime se bavila poslednjih godinu dana.

Naime, bivša Kebina ljubavnica, zaposlila se u jednoj poslastičarnici i mnogi su se oduševili jer je povukla takav potez, pokazavši da je vredna i da se ne stidi nijednog posla.

foto: Facebook

On je u ispovesti za svoje prijatelje na fejsbuku objasnila da je radila redovno, te da nije pravila pauze, već je predano i marljivo bila okrenuta poslu.

Kako sam prebrodila vreme korone? Radno. Posao me je sam pronašao. Poslastičarnica u srcu Vračara me je prosto očarala, kada sam iz šale, više nego iz zbilje otišla da je vidim, pre otvaranja. Jer priznajmo ko je od mene očekivao da redovono u cik zore ustajem ili u zimske hladne noći zatvaram negde nešto tačno u sat. Godinu dana, radnog staža. Bez dana bolovanja. Izazov završen, krizno razdoblje finansijski preplivano. Tekstove nisam htela da radim na recku, pa da me neko mrzi. Ini sam dala dobar primer da nije sramota raditi. Nisam ni tražila, a ni našla posao preko veze. Šta ću i kako dalje sa novim izazovima u životu, ne znam. Ali ovaj je uspešno prevladan. Umela sam direkt sa TV emisije i u šljokicama da zasučem kecelju i stavim masku – napisala je Ljiljana na svom fejsbuk profilu.

Ljiljana Jevremović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Podsetimo, Ljiljana Jevremović je sa Kebom dobila ćerku Inu, koja ima 22 godine, a prema pisanju medija, sud je utvrdio da je pevač jeste njen otac. Ipak, on je nije upoznao, što su njih dve prebolele.

– Niko ga nikada nije terao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina ceni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega… Samo malo oblaka za rođendane i Nove Godine ali to brzo prođe – izjavila je Ljiljana svojevremeno za “Blic”.

(Espreso)