in

Ona im poručila samo jedno VIDEO

Ona im poručila samo jedno VIDEO

Marija Šerifović i njena pobeda na Evroviziji 2007. godine bila je spomenuta na ovogodišnjem hrvatskom takmičenju za evrovizijskog predstavnika u Liverpulu.

Naime, tokom „Dore“, voditelji su se našalili na račun Marije i njene pesme.

„Jedna takva zove se ‘Molitva’. Čak je i pobedila na Evrosongu. Doduše, nije bila naš predstavnik, ali smo razumeli pokoju reč te pesme“, rekao je jedan od voditelja, što je očigledno izazvalo burne reakcije mnogih, s obzirom na to da je Marija Šerifović objavila da joj stiglo mnoštvo poruka na društvenim mrežama i da su joj ljudi slali ovaj snimak.

Ona se ovim povodom oglasila na Instagramu i Tviteru, a pored pomenutog video snimka, ona je objavila i onaj kada je te 2007. godine od Hrvatske dobila maksimalnih 12 poena.

Na tviteru je uz ova dva videa stavila emotikon koji šalje poljubac, kao i zastavu Hrvatske, dok je na Instagramu otkrila tačno o čemu se radi.

„Zatrpan mi je DM. Ljudi, sve je kul. Samo se radi o nedovoljnoj duhovitosti. Uvek je problem u nedostatku talenta“, napisala je Marija aludirajući na voditelje „Dore“, da bi uz snimak kada joj Hrvatska dodeljuje svoje poene napisala kratko: „Samo ljubav“.

Foto: Instagram/serifovic

BONUS VIDEO: Vanna: Duet sa Marijom Šerifović nije loša ideja!