in

On je nije ni PRIMEĆIVAO!

Zorica Brunclik i Kemiš, Foto: Sonja Spasić

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su više od tri decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradnoj sceni.

Kako je sama pevačica nekoliko puta istakla, njihova ljubav je bila sudbinski predodređena, a sada je do detalja otkrila i kako su se upoznali, a potom uplovili u vezu. Brunclikova je sve iznenadila priznavši da joj se Miroljub na početku nije dopadao, kao da ni on nije želeo da se veže za ženu koja već ima troje dece.

Zorica Brunclik
foto: Marina Lopičić

– Kada sam ga srela, nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki – prisetila se Zorica Brunclik u emisiji “Iz profila”, a potom otkrila kojim gestom ga je osvojila:

– Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu, a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola, a oko njega deset lepotica. I ja ih pitam: ‘Šta radite vi s mojim mužem’, objasnila je Zorica kroz smeh kako je napravila prvi korak kada je odnos sa Kemišem u pitanju.

Kemiš ipak nije uspeo da odoli Zorici, te su ostali u skladnom braku narednih 36 godina.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)