in

ON JE BIO PRVA VELIKA LJUBAV ALEKSANDRE PRIJOVIĆ

Ovaj pevač je ukrao njeno srce

Aleksandra Prijović u skladnom je braku sa Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. Njih dvoje žive pravu bajku, te svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, a mnogi su znatiželjni kada je u pitanju Aleksandrina ljubavna prošlost.

Poznato je da se Prijovićka zabavljala sa kolegom Ljubom Perućicom pune dve godine, a malo ko je znao da on nije jedini muškarac sa javne scene koji je osvojio njeno srce. Naime, bivši dečko Aleksandre Prijović je pevač Amar Gile Jašarshapić, piše „Puls online“ .

Kako piše pomenuti medij, njihova veza bila je burna, a definitivno su se rastali 2013. godine.

Jednom prilikom je Amar, koji je danas takođe srećno oženjen i ima sina, prokomentarisao svoj odnos sa Aleksandrom i otkrio da li su u dobrim odnosima nakon raskida.

– Nije mi Aleksandra čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u „Grandovim“ emisija, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi – rekao je pevač za bosanske medije svojevremeno.