in

Ognjenu Amidžiću neće biti dobro kada čuje VIDEO

Ognjenu Amidžiću neće biti dobro kada čuje VIDEO

Danijela Dimitrovska, bivša supruga Ognjena Amidžića, poslala je jasnu poruku voditelju,

U naletu osvetničkih pesama i poruka za bivše, nakon što je pop zvezda Majli Sajrus objavila pesmu „Flowers“, pokretu se pridružila i Danijela.

Ona je objavila video na kojem u rukama nosi cveće i đuska uz pomenutu numeru, a u opisu videa je napisala „Mogu da volim sebe bolje nego ti, dragi“.

Opis se odnosi na tekst pesme u kojem Majli Sajrus poručuje svom bivšem suprugu Lijamu Hemsvortu da ga je prebolela i da sama može sve.

Tekst pesme „Flowers“, koji govori o tome da Majli Sajrus, autorka ove numere, sebe „može da voli bolje nego njen bivši partner“ Lijam Hemsvort, postao je način na koji devojke šalju poruke svojim bivšim momcima ili supružnicima – uglavnom stavljajući pesmu na svoje fotke, đuskajući uz nju, ili samo deleći tekst.

Majli je pesmu objavila 13. januara ove godine, na rođendan njenog bivšeg supruga, a u pesmi govori o tome kako je prežalila njihov raskid i kako sve može da uradi sama.

„Mogu da kupim sebi cveće“, „Mogu sebe da držim za ruku“, „Mogu da pričam sama sa sobom satima o stvarima koje ti ne razumeš“, „Mogu da plešem sama“, „Mogu sama da pišem svoje ime na pesku“ – ovaj tekst mnogo bolje zvuči na engleskom jeziku.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska razveli su se sredinom jula prošle godine.

BONUS VIDEO: Nova.rs na koncertu Lejdi Gage u Parizu