in

Oglasila se Karleuša nakon Dodikovog skandaloznog vređanja porodice Đoković

Oglasila se Karleuša nakon Dodikovog skandaloznog vređanja porodice Đoković

Pevačica se oglasila na Instagramu.

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu povodom jučarašnjeg skandala kada je procurio snimak na kojem Milorad Dodik vređa porodicu Đoković.

Dodik je u neformalnom razgovoru pre početka emisije „Oko“ izneo niz uvreda na račun Đokovića.

“Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi…“, poručio je predsednik Republike Srpska i lider SNSD.

Mišljenje o svemu imala je, očekivano, i Jelena Karleuša.

„Ono što je Dodik rekao o Đokovićevoj porodici ne pričate svi već godinama, ne?! Izvinite, nisam vas prepoznala! Joj kako s*rete, obožavam vas. Foliranje level ekplodirao barometar“, poručila je JK i napomenula da je i ona sama u emisjima tokom trajanja reklama umela da „oplete“.

FOTO: Printscreen/Instagram/karleusastar

Podsetimo, nakon što se pojavio snimak neslavnog Dodikovog gostovanja, on se oglasio i optužio RTS za „neprofesionalizam“.

“Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom Srpska Open’ Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.“

„Izvinjavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povjedio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da vjerujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu.“

Milorad Dodik Foto: M.K./ATAImages

“RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima”, zaključio je predsednik Republike Srpske.

Saopštenjem se, potom, oglasio i RTS.

„Grubim tehničkim propustom iz sistema Radio televizije Srbije ilegalno je izašao snimak dela neformalnog razgovora pred početak emisije: Oko, 25. aprila. RTS je pozvao Odeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a Republike Srbije i Bezbednosno informativnu agenciju kako bi utvrdili na koji način je fragment neformalnog razgovora dospeo u javnost. Ceo signal je u celini bio propušten i Radio televiziji Republike Srpske zbog čega se nadamo i reakciji MUP-a Republike Srpske. Radio televizija Srbije će sprovesti i internu istragu o ovom kriminalnom činu i o tome će da obavesti javnost.“

BONUS VIDEO: Vučić i Dodik svako o svojoj muci