in

Odmah se oglasio na Instagramu FOTO

Odmah se oglasio na Instagramu FOTO

Pevač je pre nekoliko dana dobio ćerku.

Marko Rokvić, mlađi brat Nikole Rokvića, tokom jučerašnjeg dana je izveo svoju suprugu Saru iz porodilišta, zajedno sa devojčicom kojoj su dali neobično ime Draga.

Oni su pozirali ispod bolnice sa bebicom, pored njih je bio stariji sin Despot.

Sara je fotografiju objavila na Instagramu, a u opisu je napisala divne reči:

„Dragi ljudi, evo nas troje nasmejanih i četvoro, usavano, da vam se javimo i iz sveg srca zahvalimo jer ste nam dane iza nas obojili porukama lepih reči, divnih želja, pažnje i ljubavi! Naša devojčica je odlučila da nam se pridruži 3.1.2023. u 6.18h i učinila da nam pucne još koji šav na srcu i da naš svet zastane na trenutak, pa nastavi da se vrti u pravcu u kom ona i njen brat budu poželeli. Još jedno veliko hvala ide svim zdravstvenim radnicima, jer su od prvog dana kada smo kročili na njihova vrata do momenta kada smo izašli bili tu za nas na onaj način kako svaka porodica, a posebno buduća mama i beba zaslužuju. Rekli su nam da će ostvariti sve naše želje i da ćemo izaći nasmejani, ali oni su prevazišli čak i to obećanje. Svima vam šalju pozdrave i srca. Draga, Despot, Sara i Marko.“

Podsetimo, Markov brat Nikola Rokvić ima dvoje dece, ćerku Leonu i sina Simeona. Njegova supruga Bojana će uskoro na svet doneti još jednu bebu.

BONUS VIDEO: Sevdah je Među nama: Nikola Rokvić i muzičari uživo