in

Odluka će pogoditi njenu porodicu, posebno decu

Odluka će pogoditi njenu porodicu, posebno decu

Švedska princeza Madlen, koja važi za jednu od najlepših pripadnika plave krvi na evropskim dvorovima, donela je odluku da se sa suprugom Kristoferom i troje dece vrati u Švedsku.

Kraljevski par je sa naslednicima poslednjih šest godina živeo na Floridi, ali je povratak u domovinu bio neizbežan.

Povratak kući

Lepa plavokosa princeza magično plavih očiju nedavno je proslavila 42. rođendan kad je obelodanila odluku da se njena porodica vraća u domovinu. Za mnoge je ovo bilo iznenađenje, ali ne i za kraljevsku porodicu koja već dugo razmišlja o povratku kući.

Kako piše Fox news, princeza je odluku donela u dogovoru sa suprugom Kristoferom, jer je svesna da će preseljenje u Stokholom pogoditi njenu porodicu, posebno decu koja su za šest godina boravka na Floridi stekli prijatelje.

Razlog za preseljenje nije saopšten, osim da je par ovu opciju dugo razmatrao i da je princeza na kraju presekla uverena da je povratak u Švedsku najbolja odluka za porodicu.

Princeza Madlen i njena porodica već dugi niz godina žive u inostranstvu. Najpre su bili stacioniranu u Lonodnu, a potom su se 2018. preselili na Floridu. Američko – britanski biznismen Kristofer i princeza Madlen u braku su 11 godina braka, tokom koji su dobili troje dece – princezu Leonoru (10), princa Nikolasa (8) i princezu Adrijen (6). 

Za razliku od ostalih pripadnika evropskog plemstva, posebno britanske kraljevske porodice, princeza Madlen živi “običnim” životom i trudi se da svoju privatnost drži podalje od javnosti. Po povratku u Švedsku par će sa decom živeti u raskošnoj kraljevskoj palati u Stokholmu, a deca će na jesen krenuti u školu. 

 

 

Princeza Madlen je sedma u redu za švedski tron. Voli život u Americi gde je sa manjim prekidima boravila od 2010. kad se preselila u Njujork i počela da radi kao menadžer za Svetsku fondaciju za detinjstvo kraljice Silvije. Povratak u domovinu joj svakako nije lak, ali je odluku donela u najboljem interesu svoje porodice posebno dece.  

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /