in

ODLUKA ANE BEKUTA POSLE TOLIKO GODINA ISPLIVALA NA VIDELO! Želela je drugačiji život al sada je kasno za to!

Odluka Ane Bekute da se bavi pevanjem nije bila njena želja. Iako skoro ceo život uživa u poslu kojim se bavi, popularna pevačica kao dete, i devojka, nikada nije maštala da se bavi javnim poslom. Živela je u Priboju i želela drugačiji život.

‒ Nikada nisam sanjala da budem pevačica, htela sam da budem učiteljica. Uzor su mi bile dve žene koje su mi predavale i u njima sam videla svoje idole ‒ izjavila je Bekuta za domaće medije

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Međutim, u ranoj mladosti je postala majka pa ju je životni put naterao da iskoristi talenat i od njega počne da zarađuje, piše „Grandonline“.

‒ U 17. godini dobila sam Igora, a dve godine kasnije shvatila sam da nemam od čega da gajim dete. U Priboju nije bilo zaposlenja, pa je taj talenat iskorišćen u svrhu pevanja. Tih godina najvažnije mi je bilo da preživim i stanem na noge ‒ otvoreno je saopštila svoju životnu odluku Ana Bekuta.

Danas nema za čim da žali. Publika je obožava, peva njene hitove uglas, a želju da bude učiteljica nadoknadila je pomaganjem drugima i uživanjem u vaspitavanju svojih unučića Sonje i Branka.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)