in

“Odlazim pre nego što bude prekasno”

“Odlazim pre nego što bude prekasno”

Ovu odluku je već neko vreme želeo da donese.

Nekadašnji marinac, avanturista i televizijski voditelj Ber Grils najavio je da će pobeći od modernog života i da se sa porodicom seli na nepoznatu lokaciju.

„Ovo je bila teška odluka, ali sam želeo da reagujem pre nego što bude prekasno. S tim na umu, sa porodicom sam se preselio na nepoznatu lokaciju u divljini. Planirali smo ovaj potez već neko vreme. Priprema je bila ključna. Radujem se budućnosti“, napisao je čuveni voditelj na Tviteru.

Iako je ova odluka mnoge iznenadila, brojni komentari ispod njegove objave naglašavaju da je verovatno u pitanju prvoaprilska šala.

Podsetimo, Grils se proslavio brojnim avanturističkim emisijama u kojim je demonstrirao na koje načine možete preživeti ukoliko se izgubite u divljini.

Poznat je po tome da se u emisijama nije libio da pije sopstvenu mokraću kako bi preživeo, kao i da bez problema konzumira razne insekte.

Podsetimo, on je 2021. godine boravio i u Srbiji kako bi snimio materijal za emisiju „U divljini sa Berom Grilsom“. On je odabrao Staru planinu za lokaciju nove epizode i kasnije rekao da je oduševljen prirodom naše zemlje.

„Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu“, poručio je Grils.

BONUS VIDEO: Sve što niste znali o Leonardu Dikapriju