in

Od ove BOLESTI ne moramo da UMREMO, sama se suočila sa tim!

Foto: Instagram printscreen

Pevačica Anastasija Ražnatović otvoreno je govorila o svojoj borbi sa kovidom 19.

Govoreći o iskustvu s korona virusom rekla je da je strašno to što – umiremo od bolesti od koje ne moramo da umremo – i otkrila da je ponosna na našu zemlju što je u kratkom broju obezbedila vakcine za celokupno stanovništvo. Anastasija je govorila i o teorijama zavere, ali i postupku države koji ju je u sveopštem haosu i strahu posebno ganuo

– Naravno da sam se vakcinisala- rekla je lepa pevačica, pa otkrila glavni razlog vakcinacije

– Posle užasa koji je čitavu planetu zahvatio samo sam razmišljala koliko je daleko rešenje. Čim se vakcina pojavila, znala sam da ću biti među prvima koja će stati u red da je prime i time pokazati odgovornost i prema sebi i prema porodici, pa i svim ljudima. Ovo je 21. vek i logično je da očekujemo kada se već desila pandemija, da medicina odgovori u kratkom roku na najbolji mogući način- rekla je Anastasija!

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

– Primila sam Sinofarm vakcinu jer je to bio period kada se još uvek malo znalo o svim vakcinama, pa sam se vodila logikom…Klasična vakcina, napravili su je oni gde je virus i počeo i bila sam sigurna da neću imati nikakve reakcije. Sada bih primila bilo koju koja je odobrena od strane naše države i Svetske zdravstvene organizacije.

I sama se suočila sa ovom bolešću,a li je na sreću sve prošlo bez komplikacica

– Nažalost, imala sam koronu, na sreću prošla je gotovo bez ikakvih simptoma. To nije promenilo moj stav i moje mišljenje o kovidu. Mnogi moji prijatelji i poznanici nisu prošli tako lako kroz taj virus i ja sam imala svest o tome da mogu i drugi put da se zarazim i da možda prođem sasvim drugačije, zato nisam imala nikakvu dilemu vakcinisati se ili ne.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / Mondo)