in

Od nje je stariji 24 godine (FOTO)

Od nje je stariji 24 godine (FOTO)

Jelena Perčin prvo je bila u braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, a zatim s glumcem Momčilom Otaševićem od kojeg se sada razvodi.

Nakon četiri godine braka, jedan od najpoznatijih glumačkih parova s ovih prostora, Jelena Perčin i Momčilo Otašević, otkrili su da se razvode. Par se upoznao na snimanju serije „Zora dubrovačka“, a ljubav je planula na setu serije „Kud puklo da puklo“. Tako su i oni zaključili – „kud puklo da puklo“ i dali šansu njihovoj vezi koja je 2018. okrunjena brakom u tajnosti u Crnoj Gori, piše Jutarnji.hr.

Par je dobio dvoje dece, sina Jakšu i ćerku Mašu, a Jelena iz prvog braka s preduzetnikom Kristijanom Babićem ima 13-godišnju ćerku Lotu. Par je u braku bio četiri godine, a šuškanja o bračnoj krizi započela su u vreme kada je snimala sapunicu „Najbolje godine“. Tada su kuloari brujali i o navodnoj romansi s kolegom Ivanom Hercegom. Kasnije je Jelena u jednom intervjuu za Dnevnik.hr priznala da joj je put do sreće i zadovoljstva bio itekako težak.

„Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osećaj poraza i neuspeha u životu. Iz vlastita iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dete uvijek mora biti iznad svega toga. Ako su roditelji odgovorni i vole to dete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti na vrlo civilizovanin“,zjavila je tada Jelena za Dnevnik.hr. Tom je prilikom otkrila i da je njen bivši suprug apsolutno prisutan u ćerkinom životu.

Nakon razvoda od prvog supruga, dubrovačku glumicu povezivana je s 24 godine starijim Vladimirom Šišljagićem, koji je bio osječko-baranjski župan i predsednik HDSSB-a, a sve se to događalo u vreme dok je ona bila članica osječkog HNK.

Oni su tokom 2014. neretko viđeni u zajedničkom druženju, a moglo se videti i u njegovom zagrljaju, pa i kako zajedno izlaze iz njenog stana u ranim jutarnjim satima.

Jelena je tada to sve demantovala, a na pitanje Tportala da li je ponovno srećna u ljubavi, tada je odgovorila: „Kojom novom ljubavi? Nemam ljubavi. Sama sam!“

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova u Srbiji