in

OBRĆU MILIONE NA SAJTU ZA ODRASLE A DA NISMO NI ZNALI! ONLYFANS KORISGTE I HOLIVUDSKE ZVEZDE: Tajga, Kardi Bi…

Tajga, Blek Čajna i Kardi B, Foto: Profimedia

Pandemija korona virusa iznedrila je neke nove biznis modele – dok su se neki okrenuli TikToku i zarađivanju preporukama, neki su ipak rešili da svoje fotografije i snimke ponude na sajtu OnlyFans. Iako sadržaj koji se tamo objavljuje nije za svakoga, to je mesto gde se zarađuju visoke svote novca.

Tik Tok
foto: Profimedia

OnlyFans je nastao još 2016. godine, ali nikada nije bio popularan kao poslednjih meseci. Zamišljen je kao mesto gde će fanovi imati priliku da za, određenu mesečnu pretplatu, saznaju o omiljenim zvezdama i influenserima ono čega nema na mrežama i u medijima. Ali, sve je otišlo u sasvim drugom smeru: sajt je postao mesto gde zvezde zaista pokazuju malo više – ali ne više svog života, već tela.

Kao što je već rečeno, OnlyFans radi tako što se fanovi pretplaćuju na sadržaj omiljene zvezde mesečno. Koliko će neko zaraditi, zavisi i od visine pretplate, ali i popularnosti na ostalim društvenim mrežama. Pritom, sadržaj uopšte ne mora da bude eksplicitan – Kardi Bi, recimo, zarađuje milione, iako joj je sadržaj pristojan.

Only Fans
foto: Profimedia

Mnogo je onih koji fanove vode iza scena, na snimanje spotova, ekskluzivne muzike i drugih zanimljivih stvari, a još mnogo više onih koji se, jednostavno – skidaju goli.

Ko zarađuje najviše? Lista će vas možda iznenaditi: pred vama je top 5 najplaćenijih zvezdi na OnlyFansu.

5. Mia Kalifa – 6 953 664 dolara mesečno

4. Tajga – 8 334 362 dolara mesečno

3. Kardi Bi – 10 117 354 dolara mesečno

Kardi Bi
foto: EPA/PARIS FASHION


2. Bela Torn – 12 738 587 dolara mesečno

Bela Torn
foto: Profimedia

1. Blek Čajna – 21 791 195 dolara mesečno

blek čajna
foto: Profimedia

Bonus video:

ACA LUKAS NAPRAVIO HAOS U BUDVI! Folker doveo atmosferu do USIJANJA, svi pali u TRANS kad je zapevao OVAJ NJEGOV HIT! (VIDEO)

02:58

ACA LUKAS NAPRAVIO HAOS U BUDVI! Folker doveo atmosferu do USIJANJA, svi pali u TRANS kad je zapevao OVAJ NJEGOV HIT! (VIDEO)

(Espreso)