in

O trudnoći ĆUTE, partner ju je PROMENIO a u prošlosti je imala PSIHIČKE probleme!

Marijana Mićić, Foto: Instagram printscreen

Voditeljka i glumica Marijana Mićić godinama je u stabilnoj emotivnoj romansi sa Milošem Marjanovićem, a mnoge je obradovala vest da je u blagoslovenom stanju. Još uvek ne žele da pričaju javno o prinovi, a svoju radost podelili su samo sa najbližima.

Marijana Mičić
foto: ATA IMAGES

Marijana i Miloš ne vole zajedno da se pojavljuju na događajima, a voditeljka na društvenim mrežama tek povremeno objavi zajedničku fotografiju kojom pokaže da su zaljubljeni baš kao i prvog dana. Jednom prilikom je rešila da odgovori na privatna pitanja pratilaca, a jedno se ticalo njene veze sa Milošem.

Otkrila je i da je tokom godina ljubavi umela da bude ljubomorna i sebična, ali i da je Miloš bio taj koji je uticao na nju i promenio je, doduše nenamerno.

– Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali nenamerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano – rekla je ranije glumica.

Borba sa anksioznošću

Marijana je jednom prilikom ispričala da se borila sa anksioznošću i da je zbog toga redovno posećivala psihijatre kako bi se izlečila od strahova koje je imala.

– Ja sam susret sa pshilozima, psihoterapeutima i psihijatrima imala još odavno, možda prvi put pred kraj osnovne ili početkom srednje škole. Majka me je vodila, ja sam imala želju da sa nekim razgovaram i to je kod nas bilo normalno. Išla sam, pa nisam išla, i nikad nisam odlučila da mi to bude terapija koja će duže da traje – rekla je svojevremeno u emisiji “Premijera” pa dodala:

– Ali onda u jednom trenutku pre jedno šest, sedam godina, kada je ta aneksioznost počela da mi remeti svakodnevni život, tada sam odlučila da idem na terapiju i da pokušam da to izlečim. Kao svaku drugu bolest, mislim da tako i glavu možemo da izlečimo. Išla sam i stvarno mi je mnogo pomogla psihoterapija, meni je to najviše prijalo.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Story)