in

O njenoj VILI svi sanjaju, kopalo se 15 metara DUBOKO!

Petra Eklston, ćerka Bernija i najbogatije Hrvatice Slavice Eklston. živi na visokoj nozi, a sada je odličila da vrata svog luksuznog doma u Londonu, otvori za medije i prikaže svetu gde živi i objasni koliko joj je vremena bilo potrebno da svoj dom uredi baš po svom ukusu.

Dom Petre Eklston nikada ranije nije bio sniman, te je video, koji su napravili novinari jednog časopisa i koji je bogata naslednica objavila na svojim društvenim mrežama, svetska premijera ove neverovatne raskoši.

– Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uveravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovom – napisala je Petra uz video koji je objavila, a u kuću pod nazivom “Sloane house” pustila je i novinare časopisa “Architectural Digest” .

Da nije bilo lako napraviti ovu velelepnu vilu, svedoči i činjenica je bilo neophodno da se kopa 15 metara duboko da bi se kuća izgradila.

– Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dole kako bi na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop. Kuća je imala veliki potencijal postane imanje koje oduzima dah – otkrila je Petra.

Inače, kako pišu hrvatski mediji, a prenosi “Zadovoljna.rs” , ova vila uskoro bi se mogla naći u prodaji, po ceni od vrtoglavih 13 miliona evra.

Bonus video:

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / Story)