in

NOVE VESTI! Novica će biti sahranjen u ponedeljak na Centralnom groblju

Novica Zdravković, Foto: Ana Paunković

Pevač Novica Zdravković, koji je sinoć preminuo nakon dugogodišnje borbe sa kancerom, biće sahranjen u ponedeljak na Centralnom groblju u Beogradu.

Naime, opelo će biti održano u 12.30 sati, nakon čega će Zdravković biti sahranjen.

Novica Zdravković
foto: printscreeen

Ovu informaciju potvrdio je pevačev sin Dušan Zdravković.

„Malopre smo saznali da će sahrana biti u ponedeljak. Još uvek nismo svesni šta nas je snašlo. Majka se danas organizovala oko sahrane i svega što je potrebno“, ukratko nam je rekao Zdravkovićev sin jedinac.

Podsetimo, rođeni brat legendarnog Tome Zdravkovića preminuo je sinoć, oko 20.20 sati, u KBC Zvezdara.
Novica već dve i po godine vodi bitku sa kancerom bešike. Novica je već imao dve teške operacije, a poslednja je obavljena krajem januara prošle godine na VMA. On je to pre 12 meseci potvrdio.

Novica Zdravković
foto: Dragan Kadić

„Nepune dve decenije mučim muku sa tumorom bešike. Bio je benigni, a pre dve i po godine se pretvorio u maligni. Dobro to podnosim, i ne plaši me mnogo. Zbog korone sam odložio i kontrole na koje inače moram redovno da idem. Neću uopšte da izlazim iz kuće. Kad bih izašao, sreo bih nekog i taj bi očekivao da ću se pozdraviti s njim, a ja bih to da izbegnem i ne rizikujem svoj život“, ispričao je tada Novica.

Bonus video:

TONČI HULJIĆ NIKAD OŠTRIJE O MUZIČKOJ SCENI U HRVATSKOJ: Ono što prave je SRAMOTA, a hteli bi da budu plaćeni kao zvezde iz Srbije

00:59

TONČI HULJIĆ NIKAD OŠTRIJE O MUZIČKOJ SCENI U HRVATSKOJ: Ono što prave je SRAMOTA, a hteli bi da budu plaćeni kao zvezde iz Srbije

(Espreso/Nova.rs)