in

Nova devojka Igora Kojića snimala je vrele scene pred kamerama

Nova devojka Igora Kojića snimala je vrele scene pred kamerama

Igor Kojić, bivši fudbaler i menadžer, osvojio je glumicu Teodoru Bjelicu, nakon što se pre godinu dana razveo od poznate hrvatske pevačice Severine Vučković.

Kako se navodi, naslednik folk pevača Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić nedavno započeo romansu sa Teodorom Bjelicom.

Teodora važi za jednu od najlepših mladih glumica.

Kako se često pisalo, Teodora Bjelica je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. Njena majka je takođe glumica Gordana Bjelica, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji „Srećni ljudi“.

Teodora je proteklih godina igrala niz zapaženih uloga u domaćim ostvarenjima, a publika je imala prliku da je viđa golišavu u vrelim scenama, o čemu se i te kako pričalo u javnosti.

U „Južnom vetru“ je imala uzbudljive scene u kojima je gotovo potpuno naga.

Foto: Printscreen

U domaćem ostvarenju „Tri muškarca i tetka“ imala je vrelu scenu sa Milanom Vasićem. Tada su podvezice i intimni delovi bili u prvom planu, dok je glumica sa svojim kolegom veoma profesionalno izvela ono što je scenario tražio od njih.

Veoma provokativnu scenu igrala je i u seriji „Slatke muke“.

Foto: Printscreen

Jednom prilikom mlada glumica je otkrila da su joj uloge u kojima je razgolićena pomogle u karijeri.

„Imala sam scenu u ‘After paritiju’ i ‘Južnom vetru’ i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram da ako neko ne vredi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: ‘Sve što ja, sine, nisam uradila, uradi ti’. Ne obaziram se na to previše. Nije mi šokanto. Moje telo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome“, ispričala je tada Teodora, piše „Blic“.

Igor Kojić i Teodora Bjelica su, inače, juče delili fotografije sa Kopaonika na društvenim mrežama, koje su gotovo identične. Nakon toga, danas su uslikani zajedno na ovoj popularnoj destinaciji.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35