in

Nosiće naziv po njegovom velikom hitu, a ova dva glumca boriće se za glavnu ulogu

Nosiće naziv po njegovom velikom hitu, a ova dva glumca boriće se za glavnu ulogu

Isplivali detalji.

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine, a o tome kolika je muzička veličina bio svedoči i činjenica da se snima film o njegovom životu.

Kako piše „Kurir“, ovo ostvarenje nosiće naziv „Nedelja“, a scenario je pisao Stefan Bošković, dok će reditelj biti Nemanja Ćeranić.

„Nedelja“ je jedan od najvećih hitova Ramadanovskog, a uz tu pesmu je i sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

Kako se navodi, u flimu će biti prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život.

Prema pisanju „Kurira“, Džeja iz perioda detinjstva glumiće nepoznati romski dečak koji će biti izabran na kastingu, dok će se za ulogu odraslog Džeja boriti glumci Amar Ćorović i Denis Murić.

Džej je iza sebe ostavio bivšu suprugu Nadu sa kojom je dobio ćerke Mariju i Anu, kao i partnerku koja je sa njim živela i bila uz njega do poslednjeg dana – Andrijana.

Njegova ćerka Marija krenula je očevim stopama i bavi se muzikom, objavila je svoju prvu pesmu „Od kad nisi ti kraj mene“, koju je i posvetila ocu.

Foto:Nemanja Jovanović

Druga ćerka, Ana, udata je za pevača Adila Maksutovića i sa njim ima decu.

Denis Murić počeo je da glumi kada je imao samo 13 godina, a pojavio se u filmovima „Enklava“ i „Ničije dete“.  Jednom prilikom je izjavio da ga je Anica Dobra nagovorila da upiše glumu, a njena ćerka Mina Sovtić spremala ga je za prijemni.

Denis Murić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Više puta je osvajao nagrade za svoju glumu, a neke od zapaženijih uloga odigrao je u ostvarenjima „Uice mog oca“, „Zlatni dečko“, „Toma“ i drugim.

Amar Ćorović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Amar Ćorović glumu je završio u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, a najzapaženije uloge ostvario je u serijama „Složna braća: Next Đeneration“, „Zlatni dani“ i „Tajna vinove loze“.

BONUS VIDEO: Džej godišnjica