Njeni fascinantni BISERI u vezi Evrovizije ulaze u ISTORIJU!(FOTO)

Tokom svakog prenosa Evrovizije, iz godine u godinu, vodi se ista debata: da li Duška Vučinić mrzi svoj posao?

Svi koji prate ovo muzičko takmičenje nisu mogli da ne primete komentare Duške Vučinić koji nesumnjivo odstupaju od onoga što bi se smatralo uobičajenim vođenjem televizijskog programa.

Tako je bilo i sinoć, pa smo mogli da čujemo kako bi jednoj od takmičarki “bilo bolje da se fokusira na akrobatiku”, kostimograf Malte “bi možda mogao da razmisli o svom učinku ove godine”, a često je ponovljen isti komentar o gužvi u Ahoj areni i “ljudima bez maski”.

Komentatorki se godinama prebacuje i to što nije preterano entuzijastična tokom prenosa, pa su se mnogi na društvenim mrežama i sinoć zapitali – da li Duška Vučinić uopšte voli svoj posao?

Drugi, pak, u njenom načinu vođenja programa vide očiti sarkazam i pokušaj da od predvidivog takmičenja napravi nešto zanimljivije.

Tviter je tokom sinoćnog prenosa bio plodno tlo za utiske javnosti, a ovo su neke od najzanimljivijih reakcija:

– Duška Vučinić ima najbolji posao na svetu, ljudi je l’ kapirate da ona radi u najgorem slučaju tri dana godišnje? – glasio je komentar tviteraša.

– Duška Vučinić kao da ne prenosi #Eurovision, ovo zvuči kao da čita uputstvo za sastavljanje nuklearnog reaktora. – dodao je drugi tviteraš.

– Treba mi jedna Duška Vučinić da me vređa kad napravim neko sra*e.

– Duška Vučinić kao komentator RTS na #Eurovision fantastična, duhovita, bravo.

– Duška Vučinić nacionalno blago.

– Boginja sarkazma – moja drugarica Duška Vučinić Lučić! Pobedila je!

– Islanđani su bili pregotivni, a Duška Vučinić iz godine u godinu sve ozlojeđenija, ne znam zašto se i dalje bavi ovim.

Kakvi su vaši utisci?

(Espreso)