in

NJENA LEPOTA JE VANSERIJSKA, NAPUSTILA JE SRBIJU I OTIŠLA DALEKO! Evo gde će Džejla Ramović nastaviti BUDUĆNOST!

Prelepa pobednica muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Džejla Ramović nedavno je napustila Srbiju i zbog daljeg obrazovanja odlučila da se preseli u Španiju.

Naime, mlada pevačica je odlučila da upiše fakultet u južnoevropsku državu, a od tada redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svojim aktivnosti, te tim putem oduševljava svojim fotografijama i harizmom koju poseduje.

foto: Instagram

– Odlično mi je ovde. Baš sam zadovoljna. Jako sam srećna što je fakultet konačno otpočeo. Sve ide po planu. Nedostaju mi članovi porodice i pas. Ovde je sve drugačije. Puno je izazova, a ja sam željna znanja. Ušla sam u sve ovo sa znatiželjom i voljom da naučim što je više moguće – istakla je pobednica muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda” za “Grand Magazin”.

Džejla Ramović
foto: Instagram

Ramovićeva je publika osvojila svojim raskošnim glasom u Zvezdama Granda i tada odnela ubedljivu pobedu, a već tada se i pored toga izdvojila prirodnom lepotom, smernim ponašanjem i kulturom.

Džejla Ramović
foto: Instagram

Mnogi komentarišu kako se zapravo “aktivirala” na socijalnim mrežama, što njenu publiku posebno raduje, obzirom da slovi za pevačicu koja ne voli svoj privatni život naročito da eksponira.

Ona se trudi da u slobodno vreme obiđe sve znamenitosti i odredišta, po mnogim turističku destinaciju iz snova, Španije, a vidljivo je i koliko uživa u tim obilascima.

Džejla Ramović
foto: Instagram

(Espreso/E.B.)