Njen doručak je više nego OBILAN

Ksenija Knežević, članica grupe “Hurricane”, oduševila je sve svojom harizmom, a ono što je, osim njenog nastupa, bio hajlajt Ksenijinog učešća na “Evroviziji”, to je sigurno i njena ljubav prema hrani.

Sem o njenoj lepoti, glasu i harizmi, pisalo se i kako uživa u hrani, a sve je obelodanila Marija Šerifović kada je objavila video iz bekstejdža gde Ksenija tamani kolače dok ostale devojek pevaju.

Sad je procurio i video gde je Marija pita da li je doručkovala i šta, a onda je Ksenija počela da nabraja.

foto: Instagram

– Jesam doručkovala, ali hoću još jednom da doručkujem, za svaki slučaj. Ovako, doručkovala sam kroasan, beli hleb, pa me grizla savest, pa sam uzela integralni hleb sa jajima i slaninom, pa sam rekla neka ide život kad sam već pojela i crni i beli hleb, pa sam uzela kroasan sa džemom od jagoda.

– A koliko para trošiš na hranu? – pitala je Marija.

Ksenija Knežević
foto: Printscreen

A onda je Ivana Nikolić, njena koleginica iz grupe, rekla da Ksenija celu platu troši na hranu, na šta je Ksenija samo sa osmehom klimnula glavom.

A njena ljubav prema hrani je bukvaIno zarazna. Ksenija voli da jede, to i ne krije, pa smo je u više navarata videli kako koriti svaku prilku da nešto gricne, što na probama, što u pauzama pred izlazak na evrovizijsku binu.

Bonus video:

HURRICANE JUTRO POSLE DOMINACIJE U ROTERDAMU Sanja Vučić se oglasila i poslala neobičnu poruku! Evo šta je Uraganka PORUČILA VIDEO

00:02

HURRICANE JUTRO POSLE DOMINACIJE U ROTERDAMU Sanja Vučić se oglasila i poslala neobičnu poruku! Evo šta je Uraganka PORUČILA VIDEO

(Espreso)