in

Njen datum rođenja je poseban, a evo šta to znači! (FOTO+VIDEO)

Teya Dora predstavljaće Srbiju na 68. Evroviziji koja će se održati od 7. do 11. maja u švedskom gradu Malmeu. Ova lepa devojka koja je diplomirala na čuvenom Berkliju u Americi publiku je osvojila pesmom “Ramonda”, ali i neobičnim, moćnim scenskim nastupom koji je dočarao simboliku tog cveta. Ramonda je zaintrigirala i mnoge širom sveta,  simbolički predstavlja podizanje iz pepela srpske vojske tokom Prvog svetskog rata.

Astrološkinja Gordana Dragišić specijalno za čitaoce Srećne Republike otrkila je i kako će se Teya Dora plasirati na Evroviziji.

– Ova mlada dama rođena je 1. maja 1992. godine sa jakom dominacijom broja 6, sve što predstavlja lepotu i harizmu ova devojka poseduje, ali je u godini jedne četvorke. Međutim, to je godina koja je odlična za posao, karijeru, za uspon i predstavljanje sebe u najboljem svetlu. Ovo je za nju godina prosperiteta, godina i učenja i mučenja, godina četvorke je i godina Saturna. Takva godina možda nije idealna za ljubav, ali za posao i za karijeru jeste – objasnila je Gordana.

YouTube/Printscreen

Astrološkinja Gordana Dragišić

Dragišićeva je istakla da Teodora Pavlovska, poznatija pod umetničkim imenom Teya Dora, ima velikih šansi da zablista na finalnoj večeri Evrovizije.

– Kada sagledamo sve njene numerološke aspekte, nisam sigirna da će biti prva, ali sam sigurna da će biti među prvih 10. Zato je bitno da joj “držimo fige” za njen dalji poslovni plan – istakla je Dragišićeva.

Teya Dora je održala drugu probu i sada čeka utorak i zvaničan nastup, budući da nastupa u prvom polufinalu. Na sajtu Eurowisionworld, ona je i dalje na 24. mestu kada su svi takmičari u pitanju, ali kada se radi o verovatnoći prolaska u finale, situacija je drugačija. Ona se tu nalazi na 10. mestu, sa 67 odsto verovatnoće da prođe u finale. Da podsetimo, iz prvog polufinala u finale ide deset takmičara. Na sajtu Wiwibloggs, Teya Dora se i dalje nalazi na 8. mestu favorita iz prvog polufinala, što bi je svakako vodilo u finale.

 

 

BONUS VIDEO:

 Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /