in

Njegov rođeni brat mu javno prozivao ženu

Njegov rođeni brat mu javno prozivao ženu

Zvezda nekadašnjeg benda Oasis, Noel Galager, razvodi se od supruge Sare Mekdonald.

Njih dvoje su zajedno proveli 22 godine, a u braku su bili mešto duže od decenije.

Oduvek su važili za skladan par i nikada nisu loše pričali jedno o drugom, pa za sada nije najjasnije zbog čega su doneli ovu odluku.

Galager se navodno već iselio iz njihove porodične kuće u Hempširu i živi u Londonu, u saopštenju za javnost poručili su da su im sinovi Donovan (15) i Soni (12) prioritet u ovom trenutku. Muzičar ima i stariju ćerku Anais (22) s bivšom suprugom Meg Metjus.

„Noel Galager i Sara Mekdoland potvrdili su da se razvode. Noel i Sara zajedno će se nastaviti da brinu o svojoj deci, koja su njihov prioritet. Mole medije da poštuju privatnost njih i njihove porodice u ovom trenutku“, rekao je portparol u zvaničnom saopštenju za javnost.

Noel Gallagher Sara MacDonald Foto:EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Noelov rođeni brat Lijam i pevač nekadašnje grupe Oasis ranijih godina je javno prozivao Saru i nju krivio za to što se grupa i dalje nije ponovo okupila.

Jedan fan grupe je je 2020. pitao Lijama na Tviteru: „Znaš li zašto Noel toliko mrzi ideju o ponovnom okupljanju Oasisa“, a Galager mu je odgovorio: „Već sam ti rekao da je on spreman na to, ali ‘znaš-već-ko’ mu to neće dozvoliti.“

Liam Galager
Liam Galager Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Podsetimo, grupa Oasis se raspala 2009. godine nakon još jedne u nizu svađa slavne braće. Noel je tada napustio bend pre najavljenog nastupa u Parizu i kasnije započeo solo karijeru.

Lijam je nastavio sa grupom pod imenom „Beady Eye“, ali su nakon dva albuma saopštili da prestaju sa radom. Godine 2017. je izbacio svoj prvi solo album „As You Were“ koji je postigao veliki uspeh, a usledila su još dva studijska izdanja.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne