in

Njegov otac zbija šale nakon što mu je sin osumnjičen za brutalno prebijanje manekenke FOTO

Njegov otac zbija šale nakon što mu je sin osumnjičen za brutalno prebijanje manekenke FOTO

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za prebijanje manekenke Nataše Šavije koja je usled povreda završila u bolnici.

Skandalozni detalji ubrzo su isplivali u javnosti, a Stefan je nestao ubrzo nakon incidenta i od tada se za njim intenzivno traga.

Njegov otac Osman se nakon svega oglasio i rekao da je u šoku zbog ovih tvrdnji.

„Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje“, rekao je Osman za „Kurir“ i otkrio da li sumnja da je njegov sin mogao da počini ovakvu vrstu nedela.

Foto: Printscreen / PREMIJERA

„Verujte mi ja sam šokiran i dalje. On nije tako vaspitan, nije tako odrastao, ali ja sa sigurnošću ne smem ništa da kažem i tvrdim. Ne znam šta da mislim, osim da mi je mnogo žao devojke i njenih roditelja, mogu misliti kroz šta sada prolaze. Kada budem znao bar deo detalja moći ću da imam neku bolju sliku i mišljenje o svemu.“

Osman je sada na Instagramu objavio snimke svog sina nastale kada se maskirao u robijaša i oko ruku imao ružičaste lisice.

Stefan Karić Foto:Screenshot/Instagram/karic_osman

„Ono kad sam sebe izmalerišeš“, napisao je Stefanov otac, a mnogi su ga osudili zbog toga što pravi šale u ovako ozbiljnoj situaciji.

BONUS VIDEO: Porodično nasilje u Mirijevu – otac držao ćerku zatočenu u stanu