in

NJEGA ŽELE DA ČUJU NA EVROVIZIJI! Momka koji nikad nikoga nije ostavio RAVNODUŠNIM znate iz POZNATOG TAKMIČENJA!

Foto: Printscreen Instagram/scepanstojanovic

Momka koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom izvedbom na harmonici, talentovanog Šćepana Stojanovića, domaća i regionalna publika upoznala je pre četiri godine prilikom učešća u šou programu „Ja imam talenat“. On je otkrio koliko mu je značilo učešće u ovom projektu i kako se snašao.

-Ovo takmičenje je bio moj dečački san. Gledajući druge ozbiljne takmičare na tom mešovitom takmičenju pokraj malog ekrana zamišljao sam sebe jednog dana da i ja pokažem publici šta znam i eto ta zelja mi se ostvarila. Plasirao sam se u superfinale i osvojio treće mesto – bio je iskren Šćepan.

Ovog Podgoričanina harmonika „sluša“ bez pogovora, a on gospodari svakom njenom dirkom toliko perfektno da stvara pravu magiju zvuka, što je potvrdio u ovogodišnjem učešću u takmičenju „Supertalent“, koje se održava u Zagrebu.

-Želja mi je da i ovo takmičenje u Hrvatskoj završim onako kako sam ga i započeo. Voleo bih da idem dalje i da budem još uspešniji u ovome što radim -kaže ovaj vrsni muzičar.

Sćepan je ušao u polufinale i time zaokružio dosadašnju karijeru. Dokazao je da vrhunski muzičari na harmonici mogu izvesti različite muzičke žanrove, a ne samo one na koje su navikli svi sa ovog podneblja. Mnogi su komentarisali da bi voleli upravo njegovu maestralnu izvedbu vide i na Evroviziji, a evo šta on kaže na to:

– To bi bilo fenomenalno! Možete da očekujete moju harmoniku i mene na Evroviziji u nekoj skorijoj budućnosti. To je ozbiljan projekat. Prvo bi trebalo da se napravi dobar hit, onda da se prođe Montevizija i to nije baš lagan put, ali ja verujem u sebe. Harmonika na Evroviziji u nekom modernom svetlu, nadam se da će mi se ostvariti – iskren je bio Stojanović.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Toxic)