in

Nizao skandale, a danas je neprepoznatljiv FOTO

Nizao skandale, a danas je neprepoznatljiv FOTO

Žene su ga obožavale.

Glumac Dejvid Haselhof proslavio se ulogom Miča Bjukenona u seriji „Čuvari plaže“ i osvojio srca žena širom sveta.

Ono što mnogi nisu znali, to je da je  glumac za snimanja mnogih scena u ovoj legendarnoj seriji imao dublera. Naime, Dejvid je imao pretanke noge za ulogu koju je igrao, te su producenti ubacivali drugog muškarca u scene u kojima su noge Miča Bjukenona u prvom planu.

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

On se takođe svojevremeno oprobao u muzičkoj industriji, zbog čega su ga pojedini i ismevali. Osamdesetih godina se oženio glumicom Ketrin Hiklend, ali ova veza se završila razvodom. 1989. je još jednom upustio u bračne vode i oženio glumicu Pamelu Bač, sa kojom ima dve ćerke Tejlor i Hejli. Ovaj brak je potrajao do 2006. godine, kada je Dejvid podneo zahtev za razvod.

Kako su strani mediji prenosili, razvodi i alimentacije doveli su ga do ivice bankrota, a iz lošeg psihičkog stanja izvukla ga je veza sa Hejli Roberts sa kojom je već sedam godina i koja je čak 29 godina mlađa od njega. Na leto 2018. godine on i Hejli Roberts su izgovorili jedno drugom sudbonosno „da“.

Foto: Lionel Guericolas/MPP / Starface / Profimedia

Haselhof je pažnju skretao i skandalima i bahatim ponašanjem u javnosti. Dugo je vodio borbu i sa zavisnošću od alkohola, što je ostavilo posledice po njegov život.

Jednom prilikom je u Londonu demolirao hotelsku sobu i udario lekara, sve pod uticajem alkohola, a onda je sve šokirao kada se pojavio snimak na kom se vidi kako pijan na podu kupatila jede hamburger.

Dejvid sada ima 70 godina i izgleda znatno drugačije nego u periodu kada je bio jedan od omiljenih „čuvara plaže“.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova u Srbiji