in

“Nisi imao ni gitaru, STVORILA SAM TE!”

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: SCREENSHOT PRVA TV

U večerašnjoj epizodi “Zvezda Granda” predstavila se i Ivana Šundić (19) iz Aranđelovca koja je odabrala numere “Nagovori” i “Ne kunite crne oči”, a tokom komentarisanja je nastao pravi haos, a Svetlana Ceca Ražnatović napustila je studio.

Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: SCREENSHOT PRVA TV

Iako je otpevala obe pesme do kraja, nakon podizanja zavese svi članovi žirija su upalili panik taster.

Produkcija je tvrdila kako je Ivana posao, ali da to ostatak žirija nije spoznao što je izrevoltiralo Cecu koja im je odbrusila kako nije fer što oni vide takmičara i imaju potpun doživljaj svakog izvođača za razliku od njih.

Marija je istakla kako se takmičarka nije sastavila tokom izvođenja, a Ana Bekuta je dodala kako je dobila glavobolju slušajući ove pesme.

– Tebe stalno boli glava. Ne znam da li si u menopauzi, ali non stop te boli glava- odgovorio je član produkcije i objasnio kako će Ivana proći i pokazati šta zna u narednom krugu nakon čega je Mili pritisnuo taster “Da” i spasio njen dalji opstanak.

Aleksandar Milić Mili
foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Član produkcije je i dalje bio izrevoltiran što žiri ne daje priliku takmičarima i vrlo brzo se odlučuje na panik taster, a zatim opisao kako Ceca glasa.

– Ni tamo ni vamo, ‘oćeš kakiš nećeš kakiš, kaki brate- vikao je on.

Vidno iznervirana, Ražnatovićka je odbrusila kako joj Mili namerno uzima takmičare, a član produkcije je savetovao kako uvek treba da stisne taster, a kada je odlučila da prekine ovu prepirku publika je aplaudirala međutim Popović je nastavio da provocira rekavši kako nisu tapšali dovoljno jako nakon čega su se pojačali.

Usledila i podeljenost članova publike kada je direkor ponudio dupli honorar, a Ceca karte za svoj sledeći koncert. Ovog puta većina je glasala za koncert.

Čelnik “Zvezda Granda” im se zahvalio što su mu uštedeli novac a zatim upitao da li će i on i Mili dobiti karte, što je pevačica i potvrdila i najavila kako se nada da će spektakl biti već u junu sledeće godine.

Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: SCREENSHOT PRVA TV

– Ja sam uradio tebi tri koncerta- hvalio se Mili, a Ceca mu je žestoko uzvratila kako nije on jedini zaslužan već i Marina Tucaković ali i ona sama jer je tim pesmama dala dušu koju on nema.

– Da nije moje duše znaš ti gde bi pevala- odgovorio je bivši saradnik, nakon čega je usledio nikad veći klinč.

– Znam gde sam pevala, prekini da budeš bezobrazan ne možeš tako da razgovaraš sa mnom stvorila sam te nisi imao ni gitaru dala sam ti životnu šansu ja sam uvek imala, a ti si zaradio preko mene. Drzak si i bezobrazan. Stidi se svojih reči neću da pričam nikad više sa tobom, ćao- nakon čega je ustala sa svoje stolice i izašla iz studija.

Bonus video:

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Grandonline)