“NISAM ODUSTALA OD ALKOHOLA”! Marina Tucaković se bori sa KANCEROM, ali je nastavila da ŽIVI PO STAROM!

Srpska hitmejkerka Marina Tucaković već tri godine se hrabro bori sa karcinomom dojke. Iako se nije izlečila još uvek, nije se odrekla cigareta i pića.

Marina kaže da prati savete lekara i ne dozvoljava da joj bolest bude životna preokupacija.

– Otkad sam saznala koja je moja dijagnoza, potpuno sam se prepustila doktorima. Nisam htela da im se mešam u posao nijedne sekunde. Nisam istraživala o svojoj bolesti, a svaki odlazak kod lekara doživljavam kao izlazak u grad. Šta je, tu je. Idemo dalje. Neću da dozvolim da kancer bude ceo moj svet – kaže Marina.

foto: Damir Dervišagić

Žena koja je napisala najveće hitove za domaće pevače priznaje da ponekad popije čašu alkohola i zapali koju cigaretu.

– Bolest posmatram kao nešto što mi se trenutno dešava. Radim koliko mogu, nisam odustala od kuvanja, šopinga, putovanja, kao ni od alkohola. Volim da popijem čašicu rakije ili piva, dok sam pušenje na neko vreme ostavila, ali sam se vratila. Kad pušim, uzmem dim-dva i ugasim. Čim mi bude bolje, zapalim, ali nisam strastveni pušač koji ne može bez duvana – kaže Tucakovićka za “Story”.

Bonus video:

OVAKO JE GOBELJA ZAPROSIO KAĆU! Isplivali SNIMCI sa veridbe, romantika na fudbalerski način: muzika, ogromno srce i BAKLJADA!

00:49

OVAKO JE GOBELJA ZAPROSIO KAĆU! Isplivali SNIMCI sa veridbe, romantika na fudbalerski način: muzika, ogromno srce i BAKLJADA!

(Espreso/Story)