in

“Nisam mogla da stanem na noge, spas sam tražila po manastirima”

“Nisam mogla da stanem na noge, spas sam tražila po manastirima”

Evo kroz kakvu je agoniju prošla.

Zorica Marković je osamdesetih godina bila na vrhuncu svoje karijere, a slavu je stekla kada je objavila hitove „Vlaška svadba“, „Lijte kiše“, „Vozi Miško“, „Mirno spavaj nano“ i tako dalje. Pre 10 godina odlučila je da započne rijaliti karijeru, a do sada je učestvovala u više od 10 rijaliti-programa, počevši od projekata „Veliki Brat“, „Farma“, pa do rijalitija „Zadruga“.

Ona je u intervjuu za „Svet“ pre par godina ispričala da je na nju bačena crna magija, te je otkrila sa kakvim se problemima susrela.

Zorica Marković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorica u jednom periodu svog života nije mogla ni da hoda, iako su lekari tvrdili da je sa njenim zdravljem sve u najboljem redu.

„Crna magija je na svakom koraku! Crna, vlaška, ima raznih. Još pre sam osetila na svojoj koži. Krenule su stvari da mi idu naopačke, sve najgore što je moglo da mi se desi – desilo mi se. Jedno vreme nikako nisam mogla da hodam, kao da sam invalid! Kada sam bila u hitnoj, doktorka kaže: ‘Ti možeš da hodaš! Nije ti ništa, svi nalazi su u najboljem redu’, a ja na noge ne mogu da stanem. Pa sam išla po raznim manastirima i crkvama, spas sam našla u dugim molitvama. Sada mi više niko ne može ništa. Imam svog anđela čuvara i mogu samo da mi po*uše“, rekla je Zorica za „Svet“.

Zorica Marković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova Zoričina izjava se nadaleko čula, te su je domaći mediji pitali da li zna ko joj je bacio crnu magiju?

„Kad bih samo znala ko mi je radio o glavi i koje su to babe, hodže, vračevi. Bili bi ti ljudi sa svim tim babama u bolnici i ko zna gde još. Verujem da se mnogim mojim koleginicama isto radi, neću sad da nabrajam, jer se svi nešto ograđuju od priče o tome. Narod zna, nije glup, postoje zle sile i zli ljudi. U Boga verujem i dobro mi je, ostali nek mi pljunu pod prozor i nek se teraju u tri pi**em materine. Zlotvori“, pričala je Zorica za beogradske medije.

BONUS VIDEO: Zorica Marković na festivalu u Vrnjačkoj Banji